Fake Mail(Yardım Plzz)
-
arkadaşlar ben fake maili htm olarak karşı tarafa gönderdiğimde karşı taraftan açtığında virüs falan bulunamadı diyo sonra karşıdan dosya yüklendiğinde kodlar falan çıkıyo,acaba nerde hata yapıyorumdur???????? bi el atarsanız sevinirimm.........
-
gladio1907@msn.com buraya bi fake at. anlariz nerde yanlis yaptigini
-
noldu hoja bişey bulabildin mi?
-
Eğer html formatında kod görüyorsan aldığın kod yanlıştır veya bir kaç yerini silmişssin :) O yüzden kod görüyorsundur.Sağlam bir kod bul.Forumda mail kısmına gir orda vardı
-
DosTum Sanırım Sen YanLış aÇıyorsun Onu eger Kı fake Maılı Not defterı ıLe acarSan ßır Suru Kod cıkar Karsına anLadıgım kadarıyLa ßu..
Istersen ınTerner explorer ıle aÇmayı Dene ßakayım ne Çıkacak karSına...
-
seLpak bunu yazdı:
DosTum Sanırım Sen YanLış aÇıyorsun Onu eger Kı fake Maılı Not defterı ıLe acarSan ßır Suru Kod cıkar Karsına anLadıgım kadarıyLa ßu..
Istersen ınTerner explorer ıle aÇmayı Dene ßakayım ne Çıkacak karSına...
Olum adamın ne yazdığını okusana önce bir"arkadaşlar ben fake maili htm olarak karşı tarafa gönderdiğimde karşı taraftan açtığında virüs falan bulunamadı diyo sonra karşıdan dosya yüklendiğinde kodlar falan çıkıyo,"
adam zaten html olarak atıyor.Ben şahsen hiç bir html nin notepad ile açıldığını görmedim :)) Kendin yaparsan o ayrı ama otomatik olarak ie ile açılır.Yani sorun kodlar da.Kodlar da bir eksiklik var
-
Tamam anLadım Dostumda Ordada yazdıgım gıßı anLadıgım kadarıyLa dedım demekkı yanLış anLamıŞım :S
-
yolladigin html dosyasi bende de txt gibi cikti. ama sonra o dosyayi kaydedip tekrar kendime yollayinca normal html sayfasi olarak cikti. fayda eder mi bilmem ama baska bi adresten yollamayi bi dene istersen.
-
Ya kardeşim adresle ne alakası var yaaaa. elinizde yok mu bir fake mail.Göndersin çocuğa hallour.Veya kaynak kodu
-
cocuk zaten benim yayinladigim fake'i kullaniyo ertan efendi
-
Hocam o çocuk yanlışlıkla kodun bir kısmınısilmiştir de o yüzden html içinde kod gösteriyordur.Anladın mı.Eğer kod sağlam ise vatandaş silmiş iste.Ne oluyor a.q. Nedir bu terslik.Yoksa bugün ben mi sinirliyim