folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Fakirin Dostu Lineage Os Rom 60 Telefon İçin Android 11 Desteği Veriyor

Fakirin Dostu Lineage Os Rom 60 Telefon İçin Android 11 Desteği Veriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    yalinyalniz bunu yazdı

Bankaya göre değişir ama Ziraat'de aksiyonlar size aittir gibi bir şey diyordu galiba Papara sokmuyordu.

Bence hocam işi bilen sana yakın müritlerden birine ver, SafetyNet için yapacaklarını anlatayım sana yapsın versin hocam veya eski sürüm stok rom at geç :)

3 bankada hepsinde demişti hocam :) Yapmaya çalıştığımda rahatsız ederim hocam sağolasın :) birz bilgim vardır halledebilirim sanırım :D

@mkyb  eyw hocam haftasonu bi kurcalayayım bakalım :D

zamanında onlarcasını halletim, yapamazsan yaz hocam çözelim; bu arada çoğu banka stok romu da reddedecek çünkü eski Android sürümünde SSL kökleri yok :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Cyanogenmod vardı. Dağıldı sonra bu isimle geldi. S4 miniyi fazladan 2 sene daha kulllandım bu platform sayesinde.

Şu an kullandığım Note FE nin desteği sınırlı. Stylus'a çok alıştım. Ayrıca bazı banka uygulamaları için stock ROM daha iyi. 

Notelarda custom rom sıkıntı hocam. Çoğu rom orjinalin kalem ve yazma hissiyatını veremiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

s7 edge var bende. yapsam mi acep... simdilik is goruyor cihaz emme bilemedim

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

s7 edge var bende. yapsam mi acep... simdilik is goruyor cihaz emme bilemedim

Custom ROM kararlı bir sürüm olmayabiliyor. Bazı uygulamaları, bazı donanımları %100 etkili kullanamayabilirsin. Örnek olarak kamera. Bu işe girilecekse; cihazın şarjından, performansından ya da çok çok eski bir android sürümü olması durumunda ROM atılmasını gerektiğini düşünüyorum. 

hypnot1c tarafından 02/Nis/21 08:55 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

le max2 cihazımda linegeos var. android 10 kullanıyorum. şimdi baktım 11 geldi.  yeni gelen sürümlerde eksiklik vs. çok oluyor. daha önce 9 dan 10 erken geçmiştim yaşadım onu. en son güncelleme yerine bir  eski veriyornu kurmak daha güzel bence. 

Toplam Hit: 3346 Toplam Mesaj: 26
custom rom