Fakirin Dostu Lineage Os Rom 60 Telefon İçin Android 11 Desteği Veriyor
-
joe_black bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdı
Bankaya göre değişir ama Ziraat'de aksiyonlar size aittir gibi bir şey diyordu galiba Papara sokmuyordu.
Bence hocam işi bilen sana yakın müritlerden birine ver, SafetyNet için yapacaklarını anlatayım sana yapsın versin hocam veya eski sürüm stok rom at geç :)
3 bankada hepsinde demişti hocam :) Yapmaya çalıştığımda rahatsız ederim hocam sağolasın :) birz bilgim vardır halledebilirim sanırım :D
@mkyb eyw hocam haftasonu bi kurcalayayım bakalım :D
zamanında onlarcasını halletim, yapamazsan yaz hocam çözelim; bu arada çoğu banka stok romu da reddedecek çünkü eski Android sürümünde SSL kökleri yok :)
-
hypnot1c bunu yazdı
Cyanogenmod vardı. Dağıldı sonra bu isimle geldi. S4 miniyi fazladan 2 sene daha kulllandım bu platform sayesinde.
Şu an kullandığım Note FE nin desteği sınırlı. Stylus'a çok alıştım. Ayrıca bazı banka uygulamaları için stock ROM daha iyi.
Notelarda custom rom sıkıntı hocam. Çoğu rom orjinalin kalem ve yazma hissiyatını veremiyor.
-
s7 edge var bende. yapsam mi acep... simdilik is goruyor cihaz emme bilemedim
-
Liquid bunu yazdı
s7 edge var bende. yapsam mi acep... simdilik is goruyor cihaz emme bilemedim
Custom ROM kararlı bir sürüm olmayabiliyor. Bazı uygulamaları, bazı donanımları %100 etkili kullanamayabilirsin. Örnek olarak kamera. Bu işe girilecekse; cihazın şarjından, performansından ya da çok çok eski bir android sürümü olması durumunda ROM atılmasını gerektiğini düşünüyorum.
hypnot1c tarafından 02/Nis/21 08:55 tarihinde düzenlenmiştir -
le max2 cihazımda linegeos var. android 10 kullanıyorum. şimdi baktım 11 geldi. yeni gelen sürümlerde eksiklik vs. çok oluyor. daha önce 9 dan 10 erken geçmiştim yaşadım onu. en son güncelleme yerine bir eski veriyornu kurmak daha güzel bence.