Falcon 9 Okyanusa İndi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

    Helal olsun adamlara. 

    Teknoloji hergün ilerliyor ve bitmek bilmiyor. 

    Bize gelirsek o parayla cami yaptırırız

     

    TOMBLACK bunu yazdı

    camiden zaman bulursak yaparız bizim burda 2 senedir cami onarıyorlar

    -------------------------

    Hey Mod !

    Yukarıda Cami ye laf atanlar varken, neden benim mesajımı sildin ?

    Hadi benim mesajımı sildin de, yukarıdaki mesajları niye silmedin ?


    Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2012
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

    Helal olsun adamlara. 

    Teknoloji hergün ilerliyor ve bitmek bilmiyor. 

    Bize gelirsek o parayla cami yaptırırız

     

    TOMBLACK bunu yazdı

    camiden zaman bulursak yaparız bizim burda 2 senedir cami onarıyorlar

    -------------------------

    Hey Mod !

    Yukarıda Cami ye laf atanlar varken, neden benim mesajımı sildin ?

    Hadi benim mesajımı sildin de, yukarıdaki mesajları niye silmedin ?

    Hocam ne yazdığını okumadım ama,adamların yazdıkları birebir yaşadığın ülkenin gerçeği değil mi?


    The Beginning and The End.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2011
    Erkek

    Paypalin Satisindan elde ettigi milyarlarca dolari ona cok yardim etti aslinda baktigimizda tek basarili isi paypal oda amerika da olmasi ve kaderin ona bir ikrami biraz durust olmak gerekirse.

    Elon Goreceksiniz Job dan cok daha keskin cizgilerle ve Cok daha buyuk izlerle hayatimizda kalacak. Gitti is modelleri cok agir ilerleyen sektorler ama cok koklu ve agir basan isler.

    Space X de 100 milyon dolar batirdi Roket denemesi basarisiz oldu tekrar yeniden hatalari tespit edip ikinci kez denediler sanirim 3. ce basardi.  Amerika'da devletten aldigi cok buyuk odenekler ve destekler saolsun. Amerika'da olmasinin avantaji soyle 

    diyeyim kesinlikle adam cok basarili yilmayan surekli deneyen birisi fakat en buyuk goz ardi edilen sey su. Bir seyi 100 kere deneme sansiniz var sa illaki 12 den vurdugunuz zamanlar olacaktir.

    Tesla motorda ilk arac 55 mile yani yaklasik 80 90 km yol gittigini uretimde bir cok hata yaptiklarini ilk once 5 milyon dolar ile kurdugu sirkete 20 milyon sonra tekrar 20 milyon sonra ise 40 milyon dolar para yatirim yaptiktan sonra disardan da aldigi 20 milyon dolarlik bir yatirim ile ilerledigini hatta daha bir cok yok olma noktasina geldigini biliyormuydunuz. Peki her seferinde nasil atlatti durmadi devam etti fakat paranin gucuyle yeniden yeniden yeniden deneme sansi oldugu icin. 

     

    Unutmayin kaybetmek sadece denemeyi birakmaktir. Denemeyi birakmayan birisi hala kaybetmis sayilmaz. Buyuk cumleler oldu ama oyle.

    Turkiye'yi cok seven birisiydim ve anadolu insanini sunu unutmamak gerekir bizler professional insanlar degiliz bulundugumuz cografya geregi Amerika'da bir aile mangal (BBQ) yapiyorken bir cocuk aci aci baksada hic umursamaz cunku bunun cok farkinda bile degildir oyle bir bilinc yoktur. Birisi evsizse yada kredi notu bitmisse artik o birey bile degildir. Yani benim hep dedigim birsey var dunyanin en fakiri kesinlikle Amerika'da hint fakirinden cok daha fakir.  Hint fakiri en azindan eksiye dusmuyor Buradakiler geri donemeyecek kadar eksiye dusebiliyor. 

     

    Turkiye cok ozel bir ulke ve Anadolu insani akil almaz guzel ama biz LIG'de kume dusmeme cabasinda ilerliyoruz o yuzden cok uzulmeyin cokta kusmeyin sadece sartlarimiz bu sekilde Tr de insanlarin ve devletin milletin degismesi bir 100 200 yil alacaktir. Bu rakam atma degildir. Bu tarj seyleri gorupte kendimizi cok uzmeye gerekte yok cok asagilamaya da.  Cami yapiliyor cunku insanlar cami istiyor. Aslinda Tum inanclar vakit kaybi isin ticarete donmesine sebep oluyor inancli biriyim fakat inanc insanin kendisi icindir. Cevresi ve imaji icin degildir.  

     

     

    Icimden geldi yazdim. Gorulmeyeni Goruruz ins hepimiz buna en cok ben dahilim. 

    Iki yildir Amerika'da binlerce dolar harcamama ragmen bir isi hala tamamlayamamis bulunuyorum. Hep ucuna geliyorum bir aksilik cikiyor tekrar para olustur tekrar degistir dene. seklinde ilerliyorum.

     

    Basarmak nasil birsey diye sorsalar basarisizligi anlatmak gerekiyor. Henuz hic birsey basarmis degilim fakat cok zorluyoruz umarim basaririzi. Basari icin neleri feda edebilirim sorusuna Sanirim ailenizden sevgilinizden kardesinizden herseyinizden vaz gecebilirim fakat basarma hazzindan asla diyemiyorsaniz bazi seyler olmuyor.  Steve Job  Neler neler yapmis gizli hayatinda inceleyin. Elon . Mark Z.   Edison bunlar sadece populer olan isimler arkadaslarini dolandirmis kizini cocugunu terk etmis. Yol arkadasini satmis.  


    Turkiye'de bunlar cok nadir seyler arkadaslar her nekadar 3 5 olsada bizde cok nadir. Ac cocuga illa destek veririz. Arkadasimizi hatta hic tanimadigimiz insan icin bile ayip olur ya diye bildigimiz icin bazi seyler boyle tum sebebi bu olmasada. :D

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2013
    Erkek

    Al sana devrim anasını satim. İzlerken gözlerim yandı. 2016 yılında'da Türkiye'de Uzay Araştırma Merkezi açılacakmış... Neyse geç olsun güç olmasın diyelim.


    "Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    Klasik: adamlar yapiyor aga.


    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 2533 Toplam Mesaj: 14
spacex falcon 9 elon musk