Falsh İntro Arıyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Su an ki index in adını degismen lazım o zaman cunku www.xxx.com a tıklayınca ındex gelıyo sen ındex e ıntroyu yerlestırecen artık php mı html mı nasıl yaparsan sonra da ıntroyu gec kısmına kı ıntronda varsa onun lınkıne de anasayfanın lınkını verecen.yanı anasayfa.htm olacak su an kı anasayfa ısmı yanı karısık ıs hata verebılır su ankı ındex ısmı degısmen

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alkan
    Alkan's avatar
    Erkek
    dur bakım dorumu anlamısım sımdı yukarıdakı lınkı ben denem olarak koydum sımdı ben front page 2003 kullanıyorum bu swf yı html yapıcam sonra oradan seçicem o bölümüğ herhangi seçici birşey ile sonra koyucam duıgrumu anlamışımm ama bunu nasıl yapıcam yardım et işte :)

Http://www.Alkanzi.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alkan
    Alkan's avatar
    Erkek
    yaa kanaka Sothink SWF Quicker kullanıyorum linki bunu içinde vericegiz ama veremıyorum sen bunun ıcınde vvermeyı anlatın bana yada anlatan bırı yokmu yahu

Http://www.Alkanzi.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    http://www.easytemplates.com/fla-templates.htm

flash prof 8 de acemı olan bır adam ( ıkı gun kurcalamıs olması yeterlı) burdakı sıtelerın tum .txt lerıni kendıne uydurabılır tabı swf yı fla yaparak.flash decompıler programıyla swf uzantılı flashlar fla uzantısına kavusturulabılır

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 4513 Toplam Mesaj: 25