Fan Page Hack Yardım....!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

aSdFgH bunu yazdı:
    Hayırdır hocam bunların derdi zoru ne? silahla mekan basıyolar, millete küfür edip tehdit savuruyolar. Page'i hackleyip iş hallolucak gibi bir işe benzemiyor...

hacım ben muğlada mekan işletiyorum...gece saat 2 de mekan ı kapattım kız arkadasım ve 2 erkek arkadasım oturduk konusuyoruz mekanın bahceisnde....bu adamlarda (köpek demek daha doğru) içmişler braz geziyorlar...birde mekanın masa sandalyesi dewamlı dışarda bunlarada gecti oturdu kenara bir baktım küfürlü konuşuyorlar...kardeşim dedim yanmzda bayan war edepli olun...basladı tekaradan  küfretmeye we bi kız bizim adetimize göre saat 10 dan sonra dışarı çıkmışsa namuslu değildir demeye...bizimde fitiller ateşlendi diğer arklarda kalktı ne demk lan bu die...sonra bu tuttu telefon etti 10 kişi çağırdı bizse 3 erkek durduk karşısında  neyse adamlar reislermi neymiş konuştular falan sonra arkadasıma bi tokat attılar bnde okey ıstakasını alarak 2 tanesini indirdim...bu arada bunlar silah çekti biri ama kuru sıkı idi o sonra dedik erkek gibi dövüşecek 2 kişi cıkar yumruklaşalaım 2 kişi çıktı en basta diğerleri de efendice kenara çekilde 2 sinide biz dewirdik tekrardan sonradan diğer 6 kişi sopalarla üstümüze geldi...ki bu arada polisler olay yerine 20 metre kala  geri dönüyorlar reisleri gördüler diye...daha sonra sabhbaktım mekan camlar inmiş falan bi baktım bn tekken mekana geldiler 3 kişi efelik yapıo bnde bıçağı aldım birinin boğazına dayadım hadin dedim...haneye tecavüz bu 2 nizi öldürsem bile en fazla 3 yıl yatarım deidm bunlar geri çekildi ama 3 saat önce 9 kişi silahla mekan bastı müsterimi dağıttı 2 de tokat yedim....ama ben bu adamları sallamaıom artık sadece mekanım ın işleri eskiye dönsün istiyorum....tek arzum bu....

Çok gecmiş olsun keske elimizden bişeler gelseydi de yardımcı olabilseydik..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Gerçek olayı sanaldan halledemezsin ki :o 

Başını daha fazla belaya sokmadan uğraş bence, gerekli tedbirleri almayı da unutmadan...

Ayrıca hiç güvenlik kameran yok mu? Ya da yanındaki dükkanların vs. yok mu?

Direk savcılığa,mahkemeye falan gitsen...(Görüntülü kanıtlarla vs..)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArieS
    ArieS's avatar
    Erkek
    ya sende toplayacan 3 5 kişi girecen mekanlarına dağıtacan çekecen makinayı bir iki el sıkacan çıkacan. Onlara bişey yapmayıpta gelip seni alıp götüren polisin g.tunu z.kim

Bizden duygusal olmamızı beklemeyin. Biz Nuri Alço"nun filmleriyle büyüdük.
Toplam Hit: 6110 Toplam Mesaj: 24