folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Fan Sesi Sizdede Kafa Bırakmadıysa Gelin Fansız Soğutma Sitemi Yapak(Tüm Tahri Hadi Eller Havaya)

Fan Sesi Sizdede Kafa Bırakmadıysa Gelin Fansız Soğutma Sitemi Yapak(Tüm Tahri Hadi Eller Havaya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    ahanda size bir yonytem.

Simdi fani gerekli vidalarini acaraktan elimize aliyoruz. daha sonra elimize aldigimiz fanin ustundeki veya altindaki yapiskan seyi kaldiriyoruz veya kapa vardir onu aciyoruz. Daha sonra fanin pervanesinin bagli olugu milin usutne biraz makina yagi dokuyoruz cok dokmeyin sonra damlar mamlar PC siki tutar.

Nese sonra iyice temizliyoz fani, toz filan olmasin. Sonra gerekli vidalari takaaraktan fani yerlestiriyoz. Ilk basta PC hemen calismayabliri bu normladir yani calisir ama hemen cok isinir tekrar kapanir 3-5 denemeden sonra PC nizin fan sesinin yuzde elli azlaldigini gorceksiniz

eger yok ben cok ii degilim vida acmakta veya elime yuzume bulastiririm derseniz bir bilene yaptirin

hadin basarilar aq

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    hoca bi yere surtunmuyo ki kendi donme hızından havayla yaptığı temasın sesi geliyo paso. Ama dur biseyler bulmaya calısacam bakalım..

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    beyler bu işin ustası rene abü ona danışın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    ben de kafayı yiyecem fan yüzünden :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    rene abi ne diyorsun bu işe yaa varmı bi dermanın?

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karakule-Melekleri
    Karakule-Melekleri's avatar
    Erkek
    arkdaşlar benim de o sorunum var eskiden fan sesiyle duramıyordum aldım yastığı koydum bilgisayarı alta kapadım ses gelmesindiye olmuyor sinirden delirmiştim bigün açtım bilgisayarı power , fan ve şu intelin üstündeki pervane hepsini güzelce fırçayla tozunu sildim sonra ses azaldı bu arada harddisk 47 derece oluyodu hemen 36 ya düştü bi silmeyi deneyin 1 de benim pc tamirini götürdüğüm yerde zift gibi boyaya benziyen madde vardı adam pc çalılırken fanlara döktü sesi görsen inceldide inceldi ses azaldı o döktüğü şeyin ismini öğrenip size yazarım

2nsizide evde loptop var 1 ısı ayarı var o ısıya gelince fan çalışıyo sonra duruyo böyle 1 şey yapabilsek ısınca çalışsa soğutunca dursa belki dağa iyi olabilir

Speed-Warrior Tim / Team www.Speed-Warrior.Net, w-c , köpekler , iskorbitx giremez ! Hani sitelerde ko admin olurya bende orda öyleyim ko adminim =)
Toplam Hit: 2563 Toplam Mesaj: 17