Fan Sesi Sizdede Kafa Bırakmadıysa Gelin Fansız Soğutma Sitemi Yapak(Tüm Tahri Hadi Eller Havaya)
-
ahanda size bir yonytem.
Simdi fani gerekli vidalarini acaraktan elimize aliyoruz. daha sonra elimize aldigimiz fanin ustundeki veya altindaki yapiskan seyi kaldiriyoruz veya kapa vardir onu aciyoruz. Daha sonra fanin pervanesinin bagli olugu milin usutne biraz makina yagi dokuyoruz cok dokmeyin sonra damlar mamlar PC siki tutar.
Nese sonra iyice temizliyoz fani, toz filan olmasin. Sonra gerekli vidalari takaaraktan fani yerlestiriyoz. Ilk basta PC hemen calismayabliri bu normladir yani calisir ama hemen cok isinir tekrar kapanir 3-5 denemeden sonra PC nizin fan sesinin yuzde elli azlaldigini gorceksiniz
eger yok ben cok ii degilim vida acmakta veya elime yuzume bulastiririm derseniz bir bilene yaptirin
hadin basarilar aq -
hoca bi yere surtunmuyo ki kendi donme hızından havayla yaptığı temasın sesi geliyo paso. Ama dur biseyler bulmaya calısacam bakalım..
-
beyler bu işin ustası rene abü ona danışın
-
ben de kafayı yiyecem fan yüzünden :(
-
rene abi ne diyorsun bu işe yaa varmı bi dermanın?
-
arkdaşlar benim de o sorunum var eskiden fan sesiyle duramıyordum aldım yastığı koydum bilgisayarı alta kapadım ses gelmesindiye olmuyor sinirden delirmiştim bigün açtım bilgisayarı power , fan ve şu intelin üstündeki pervane hepsini güzelce fırçayla tozunu sildim sonra ses azaldı bu arada harddisk 47 derece oluyodu hemen 36 ya düştü bi silmeyi deneyin 1 de benim pc tamirini götürdüğüm yerde zift gibi boyaya benziyen madde vardı adam pc çalılırken fanlara döktü sesi görsen inceldide inceldi ses azaldı o döktüğü şeyin ismini öğrenip size yazarım
2nsizide evde loptop var 1 ısı ayarı var o ısıya gelince fan çalışıyo sonra duruyo böyle 1 şey yapabilsek ısınca çalışsa soğutunca dursa belki dağa iyi olabilir
Toplam Hit: 2563 Toplam Mesaj: 17