Fanatizmi, Holiganizmi Birebir Yaşayan Arkadaşlara Tavsiye Film
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
arkada$lar futbol muhabbetini kapatalım. biliyorsunuz ki sitede futbol yasak..
adam film paylaşmış siz bjk,ankaragücü yok küme düşme vsvs konusuyorsunuz.. biraz daha dikkat =)
-----------------------------he tabi başka takım desek öle olmaz anladın sen :)
ne olursa olsun zirve bizim
film ise güzel indirim 2dk :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
hokkabaz bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
ZzzZZZzzz elinize sağlık tam da zamanında yedirdiniz :D
Son part kaldı. O da ben zıkkımlanana kadar biter. Sırf Meraktan izliyorum.
muhattap olamam ahmo ... delisi herif :)bide olm bak görüntü iyiyse indirem bende:W
Diğer dediklerine bişey demıyorum ki konu iyice futbola dönüp silinmesin :DAma görüntü güzel indirebilirsin.
Alt yazıyı indirmeyı unutma :D
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------Hooopp noluyo la sallamışsınız arkamdan :)
@sahir
seneye Türkcell'le konuşmaya devam etcez hacı kafanı yorma sen
@kreyzi ipnesi :|
Sen beni öle alta alabilecen mi de konuşuyon lan :D
-----------------------------Hoca ilk sen Beşiktaşımızın lafına daldın yoksa problem yok yani :) Konuşun Konuşu iyidir tabikide ama Avea daha makbul (:
Tamam Nurky Olmazz Bir dahaaaa (:
-
2 filmide izledim 2. filmin 1. siyle alakası yok resmen bi hapishane filmi olmuş . vasat bi filmdi 2.
1. film güzeldir ama izlenir . dunham abimiz güzel dövüyor
-
2.de mi çıkmış :D bi kere maça gitmeden izledim acayip holiganlaştırıyo tavsiye ederim maça gitmeden bi kere izleyin :D Mesela ben bizim bjk maçına gitmeden önce izliycem :D
-----------------------------birlikte izleyek la 2.yi bjk maçı öncesi sonra bjk li kızlara saldırırsın sen : )
-
Sahir bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Hoca ilk sen Beşiktaşımızın lafına daldın yoksa problem yok yani :) Konuşun Konuşu iyidir tabikide ama Avea daha makbul (:
Tamam Nurky Olmazz Bir dahaaaa (:
-----------------------------bjk'ye kötü bişi dediysem söyle sadece maçtan önce izliycem dedim :D :D
-
2.de mi çıkmış :D bi kere maça gitmeden izledim acayip holiganlaştırıyo tavsiye ederim maça gitmeden bi kere izleyin :D Mesela ben bizim bjk maçına gitmeden önce izliycem :D
izlicen de ne olacak beşiktaşlımı keseceksin ? : )
-
Holigan değilim ama bu film favorilerim arasındadır..1.si cok taşaklıdır 2.si prison break, esaretin bedeli, felon karışımı bi konusu vardır
herkese tavsiyedir =)
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Holigan değilim ama bu film favorilerim arasındadır..1.si cok taşaklıdır 2.si prison break, esaretin bedeli, felon karışımı bi konusu vardır
herkese tavsiyedir =)
Hoca biri mükemmel bi film...2. side kararsız kaldım izlemek için bu yorumu yaptınya sittin sene izlemme artık 2'yi:d
Yoksa 1.nin tadı kaçar vallaha..:D
-
2. film ilkine göre kötü de yinede kavga gürültü sahneleri güzel :) elemanlar lise yıllarını hatırlatıyor insana 2. filmin holiganlıkla alakası yok