Fan"Dan Çok Ses Çıkıyor
-
arkadaşlar laptopumun fanından acayip bi ses çıkıyo.. açtım baktım... pek bi sorun yok gibi duruyo... yağlamayı düşünüyorum ne dersiniz??? bu iş için bildiğiniz bi yağ var mı???
-
aynı sorun benim masaüstünde de var. açtım, kabloları topladım belki sürtüyodur diye. tozunu aldım, hatta bunları yaparken sigortayı bile attırdım =D ama boşuna... hala aynı ses.
-
yağlayıcı spreyler var fanın arkasıdaki kapağı kaldırıp sıkabilirsin. sarf malzeme satan yerlerde bulabilirsin.
-
elektrik fisini cekmeden üstüne iseyin o da ise yariyor. ama öncesinden bol su icin sonra fana dogru isemeye baslayin . çişin icindeki asit tüm kirleri siliyor....
NOt: Geyiq yapiyorum inanip denemeye kimse kalkmasin duydunuz mu coluk cocuk...
-
senin fan değiştir beni diyor
-
casper kullanıyorsan üstte mod ayarı war silent moda alırsan sorun çözüleblir.
-
hocam yenisini al bence
-
derinlemesine temizlik yapman gerekio
-
Ayni sorun benim Laptopta da var, acilisda helikopter gibi ses cikartip daha sonraki zaman dilimlerinde normala dönüyor.
Acma cesareti henüz göstermedim.
Esc Tusuna denk gelen yerden acilis esnasinda hafifce bastirildiginda ses gelmiyor, daha sonra da normal calisiyor,
Bunun sebebi ne olabilir arkadaslar.
-
ekran kartını yeni deiştirdim eskisi bozulmuştu
ge-force fx 5500 ekran kartı taktım üstünde kendi fanı var pc açılınca acayip vınlıyo deli oluyom
sonra kasanın üstüne dann die bir yumruk hemen sesi kesiyor :D
ne demişler dayak cennetten çıkmadır :D
-
Pc kasasının yere cok saglam bastıgından emin ol ki yenisi de kısa sürede bağırmaya başlamasın.Belki milimlik bir gevşekliğin birikmidir bu ses.