folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fanlı Isıtıcı Mı UFO Mu ?

Fanlı Isıtıcı Mı UFO Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

arkadaşlar öğrenciyim malum soğuklar var tek yaşıyorum benim evin izolasyon fln hiçbişeyi yok ev aşırı soğuk dışardan bile soğuk şimdi bana fiyatı da makul olan ne önerirsiniz küçük fanlı ısıtıcılar mı yoksa ufo tarzı bişey mi yoksa daha farklı bişey mi ?

elektrik faturası çok önemli benim için 

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar öğrenciyim malum soğuklar var tek yaşıyorum benim evin izolasyon fln hiçbişeyi yok ev aşırı soğuk dışardan bile soğuk şimdi bana fiyatı da makul olan ne önerirsiniz küçük fanlı ısıtıcılar mı yoksa ufo tarzı bişey mi yoksa daha farklı bişey mi ?

elektrik faturası çok önemli benim için 

Vallahi sobanın sıcaklığını hiçbirşey tutmaz ama,

ben odamda ufo kullanıyorum benim oda acayip soğuk yani evin en soğuk odası gibi birşey 2/3 saat yanıyor ibine içerisi normalleşiyor sana tavsiyem evin en sıcak kalabilecek odasında açman ufo alırsan yani altta yada üsttü soba yada doğalgazı açılan yeri tutturman çok faydası oluyor gecede yorgan yastık zaten idare edersin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam konuyu baltalamak gibi olmasın. Başlığı Falcımı Ufomu.? diye okudum girdim içeri :| o_O

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam birak ufoyu mufoyu elektrik parasindan kafani kaldiramassin.. Git Bir Soba al odun kömür al oh mis gibi ..

oturdugum yerde soba deligi olsa s*kim kaloriferi petegi dogalgazi soba kurar sicakligin ne oldugunu anlardim..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/FON-YENI-NESIL1200-Watt-Elektrikli-Oda-Isitici_W0QQidZZ46220097

şuna bak derim

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Yatağına elektrikli battaniye al yatmadan biraz çalıştır öyle yat yada alternatif olarak yıllarca kullandığımız ve memlekete gittiğimizde hala kullandığımız http://www.iea.com.tr/tr/products/detay.asp?id=12 sobayı tavsiye ederim diğerleri gibi kendini ısıtmıyo fanlı olduğu için odayı çok güzel ısıtıyor. Bence karar vermeden önce bunu satan biyer bul dene sobayı hoşuna giderse al.

EDİT: fanlı ısıtıcı ile ufo bir arada gibi :)

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ufo vurdugu yeri ısıtır, normal ısıtıcılarından al fanlı alma biraz büyük birsey al küçük hiç bir işe yaramıyor. elektrikli battaniyede güzel fikir. kendine sıcak su torbası al baya bir faydasını görürsün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Hacı bende bundan var. Çok kral alettir haa.. Kestane mestane, çay dinlemez ısıtıverir... ;)

Al bak linkide var, 50 liraya falan düz hesap bulursun...

http://www.akakce.com/elektrikli-isitici/en-ucuz-samdan-3001-elektrikli-isitici-fiyati,431249.html

Madem sana faturada lazım, ozaman watt ına bak öyle al. Ortalama 3 gözlüsünün 900W-1200W olanları falan varsa sana uygun olur. Ya değilse bu 1800 watt mış buda olur... Açarsın sadece üstü, yansın dursun 600 watt. Esas önemli nokta yalıtım tabikide. Onun içinde bak işte cam kenarlarını falan bantlayabilirsen bantla. Olmadı alçı çek, silikon çek bişeyle doldur hani... Ara süngerler var bant şeklinde onlardan kullan... 2,5 luk kola şişesine yatmadan önce sıcak su doldur, ayaklarının oraya koy. Zaten ayaklarını sıcak tutarsan rahat rahat uyursun...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam ufo tarzı ısıtıcılar değdiği yeri ısıtır ortamı ısıtmaz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben şu an yunanistanda yaşıyorum soba yakmam mümkün değil ayrıca önereceğiniz ürünler her yerde bulabileceğim uluslararası ürünler olursa sevinirim.

işte öyle
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

Hocam ufo tarzı ısıtıcılar değdiği yeri ısıtır ortamı ısıtmaz.

Yok hocam bizde bi ufoyla kocaman dükkan ısınıyo

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 8481 Toplam Mesaj: 13