Fanlı Isıtıcı Mı UFO Mu ?
-
arkadaşlar öğrenciyim malum soğuklar var tek yaşıyorum benim evin izolasyon fln hiçbişeyi yok ev aşırı soğuk dışardan bile soğuk şimdi bana fiyatı da makul olan ne önerirsiniz küçük fanlı ısıtıcılar mı yoksa ufo tarzı bişey mi yoksa daha farklı bişey mi ?
elektrik faturası çok önemli benim için -
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar öğrenciyim malum soğuklar var tek yaşıyorum benim evin izolasyon fln hiçbişeyi yok ev aşırı soğuk dışardan bile soğuk şimdi bana fiyatı da makul olan ne önerirsiniz küçük fanlı ısıtıcılar mı yoksa ufo tarzı bişey mi yoksa daha farklı bişey mi ?
elektrik faturası çok önemli benim için
-----------------------------Vallahi sobanın sıcaklığını hiçbirşey tutmaz ama,
ben odamda ufo kullanıyorum benim oda acayip soğuk yani evin en soğuk odası gibi birşey 2/3 saat yanıyor ibine içerisi normalleşiyor sana tavsiyem evin en sıcak kalabilecek odasında açman ufo alırsan yani altta yada üsttü soba yada doğalgazı açılan yeri tutturman çok faydası oluyor gecede yorgan yastık zaten idare edersin.
-
hocam konuyu baltalamak gibi olmasın. Başlığı Falcımı Ufomu.? diye okudum girdim içeri :| o_O
-
hocam birak ufoyu mufoyu elektrik parasindan kafani kaldiramassin.. Git Bir Soba al odun kömür al oh mis gibi ..
oturdugum yerde soba deligi olsa s*kim kaloriferi petegi dogalgazi soba kurar sicakligin ne oldugunu anlardim..
-
-
Yatağına elektrikli battaniye al yatmadan biraz çalıştır öyle yat yada alternatif olarak yıllarca kullandığımız ve memlekete gittiğimizde hala kullandığımız http://www.iea.com.tr/tr/products/detay.asp?id=12 sobayı tavsiye ederim diğerleri gibi kendini ısıtmıyo fanlı olduğu için odayı çok güzel ısıtıyor. Bence karar vermeden önce bunu satan biyer bul dene sobayı hoşuna giderse al.
EDİT: fanlı ısıtıcı ile ufo bir arada gibi :)
-
ufo vurdugu yeri ısıtır, normal ısıtıcılarından al fanlı alma biraz büyük birsey al küçük hiç bir işe yaramıyor. elektrikli battaniyede güzel fikir. kendine sıcak su torbası al baya bir faydasını görürsün.
-
Hacı bende bundan var. Çok kral alettir haa.. Kestane mestane, çay dinlemez ısıtıverir... ;)

Al bak linkide var, 50 liraya falan düz hesap bulursun...
http://www.akakce.com/elektrikli-isitici/en-ucuz-samdan-3001-elektrikli-isitici-fiyati,431249.html
Madem sana faturada lazım, ozaman watt ına bak öyle al. Ortalama 3 gözlüsünün 900W-1200W olanları falan varsa sana uygun olur. Ya değilse bu 1800 watt mış buda olur... Açarsın sadece üstü, yansın dursun 600 watt. Esas önemli nokta yalıtım tabikide. Onun içinde bak işte cam kenarlarını falan bantlayabilirsen bantla. Olmadı alçı çek, silikon çek bişeyle doldur hani... Ara süngerler var bant şeklinde onlardan kullan... 2,5 luk kola şişesine yatmadan önce sıcak su doldur, ayaklarının oraya koy. Zaten ayaklarını sıcak tutarsan rahat rahat uyursun...
-
Hocam ufo tarzı ısıtıcılar değdiği yeri ısıtır ortamı ısıtmaz.
-
arkadaşlar ben şu an yunanistanda yaşıyorum soba yakmam mümkün değil ayrıca önereceğiniz ürünler her yerde bulabileceğim uluslararası ürünler olursa sevinirim.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
Hocam ufo tarzı ısıtıcılar değdiği yeri ısıtır ortamı ısıtmaz.
Yok hocam bizde bi ufoyla kocaman dükkan ısınıyo