Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Fanzinimizin Kutlama Partisi
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
Merhaba arkadaşlar.Ülkemizdeki En Uzun Soluklu Fanzin/Webzine'larından metalmonster'ın 7.yıl şerefine bir etkinliğimiz var.Konser tarihi normalde tüm metal cemiyeti için sembolik tarih olan 6.6.6 tarihinde düzenlenecekti fakat hazırlıklar yetişmedi.etkinliğimiz 16.06.2006 tarihinde Beyoğlu Dorock Barda Düzenlenecektir.Sahne Alacak Gruplar Abraxas,Magilum,Turbulent Sabaha Kadar Sürecek Bu Eğlenceye Doğuhan Hariç Tüm Heavy Metal Dinleyenleri Bekleriz.
-
kedimi kesceniz a.k :D
Metalci zurnacılar siziiii :D -
evet kedi kesicez ama yok ben hayvanseverim kedi kesmeyin beni kesin dersende düşünürüz
-
kedi diil kendi bobregimi cikarip yiicem zuuhahahahahaha manyak misiniz ya metalciler satanist midir
-
way denyolar
-
:)
-
666 hristiyanlıkta inanılan şeytanın sayısı..
Metal,rock.... gibi TAMAMEN ülkemizi yozlaştırmak için,kendi sömürlerine bizi katmak için,kültürümüzü asimile etmek için kurgulanan bir oyundur. sizin gibi gençler birer maşasınız. Emperyalist güçler kültürümüzü asilme (tekrar oluşturma) ederek ülkemizi içten yıkma hedefineler.Ve maalesef sizin gibileri bunda büyük rol oynuyor
KENDİNİZE BİRAZ ÇEKİ DÜZEN VERİN -
geçen bizim okuldada yaptı bir kaç metal rockçumu neyim gitmeim ama mudurle konsuruken mudur
-ne yapcaksınız?
-şarkı söylicez hocam
-onu anladık evladım ne tarz söyliceksiniz
-metal rok
-peki sen neyapacan?(bir ibneye bakar gibi)
-benmi hocam
- yok babam sen evladım sen ne yapcam bakıyım
-rep yapcam hocam
-yap bakıyım nasıl yapcan
- (ciddiye aldı herhal) yattı yere yuvarlandı yerde yuvarlandı yuvarlandı müdür buna bir tekme koydu direk nakavt
-s. git gözüm görmesin seni okulda dedi (diğerlerine dönerek) sakın böyle bir şey yapıyım demeyin aynısını sıcede yapaprım demişiti acaba ne oldu :P -
Tebrik ederim, uygun olursam uğrarım.
Konu dışına çıkma pahasına "Yaşasın Fotokopi yaşasın Kaos!" da derim (bkz. 6.45
yayıncılık) :) İçimden geldi, ne yapayım :) -
hiç bişe annadıgım için şanslı hissediyom ::kendımı.
-
doguhanda çok skledi siizi (:
nedne acaba genel de rockçılar metalciler falan satanist çıkıo..
olm rap dinniin lan ne yapacanız metali:P
Toplam Hit: 1790 Toplam Mesaj: 14