Far Cry 3 Açılmama Sorunu
-
Hocalar bugün torrentle Far Cry 3 ü indirdim sorunsuz bi şekilde. Crack filan hepsini yaptım farcry3.exe-Uygulama Hatası(0xc0000142) diye bi hata aldım nasıl çözebilirim ?
Not: İşletim Sistemim Windows XP
-
Xpde çalışmıyor sanırım fakat tam emindeğilim oyun çalışmadığı zaman ekran kartını güncellerim gerekli zımbırtıları kurarım açılır farcry güzel oyun cidden win7 de dene
-
Hocam oyunu indirmeden önce minimum sistem gereksinimlerini inceledim ;
- İşletim Sistemi: Windows XP, Vista Veya Windows 7
- İşlemci: Dual core işlemci (NVidia/Intel) Intel Core2 Duo E6700 / (AMD) AMD Athlon64 X2 6000+
- Ekran kartı: DirectX9c uyumlu 512 MB grafik kartı (NVidia/Intel) NVidia GTX8800 / (AMD) AMD Radeon HD2900
- Ram: 4 Gb
- Direct X: DirectX 9
destekliyormuş.
-
BLacKLorD34 bunu yazdı
Hocam oyunu indirmeden önce minimum sistem gereksinimlerini inceledim ;
- İşletim Sistemi: Windows XP, Vista Veya Windows 7
- İşlemci: Dual core işlemci (NVidia/Intel) Intel Core2 Duo E6700 / (AMD) AMD Athlon64 X2 6000+
- Ekran kartı: DirectX9c uyumlu 512 MB grafik kartı (NVidia/Intel) NVidia GTX8800 / (AMD) AMD Radeon HD2900
- Ram: 4 Gb
- Direct X: DirectX 9
destekliyormuş.
Tamam ozaman problem yok ben dandik işlemci +2gb ram ile oynadım çok rahat bitirdim hatta :D bilen biri yazar birazdan
-
Crack değiştirmeyi denedinmi hocam , veya redist yükle tekrar.
-
Huerfanos bunu yazdı
Reloaded haricindekilerde sorun var. Oyun virtus falansa, ondan olabilir.
-
bende aynı sorunu yaşadım XP patch dosyasını oyun klasörüne yapıştırınca sorun çözüldü..
-
otocu bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
Reloaded haricindekilerde sorun var. Oyun virtus falansa, ondan olabilir.
Yok hocam virtus değil Reloaded sürümünü indirdim
-
Janitschar bunu yazdı
bende aynı sorunu yaşadım XP patch dosyasını oyun klasörüne yapıştırınca sorun çözüldü..
Hocam nerden bulabilirim o xp patch'ı ?
-
Xp Patch için mail adresi verin dosyayı yollayayım
-
hocam biraz bakındım http://ubisoft-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/17458/~/system-requirements-for-far-cry-3 burda abimiz demiş ki xp için en az sp3 olması lazım. büyük ihtimal sp2 kullanıyon