folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Far Cry Primal CPY Adlı Grup Tarafından Kırıldı

Far Cry Primal CPY Adlı Grup Tarafından Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

bu gece indireyim bakalım benim emektar dell 5110 çalıştıracak mı  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

driverleri güncellemeden önce çalışıyordu lanet olsun ki güncelldim ve sonuç

Bende de aynı problem.Napcaz?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

beyler hayvanları evcilleştiriyor muyum napıyorum tale yapıyorum işte her neyse.oyun ufaktan sıktı gibi.tüfek müfek yok mu hiç bu oyunda yani gelmeyecek hep eski zamanalarda mı gececek ? 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

beyler hayvanları evcilleştiriyor muyum napıyorum tale yapıyorum işte her neyse.oyun ufaktan sıktı gibi.tüfek müfek yok mu hiç bu oyunda yani gelmeyecek hep eski zamanalarda mı gececek ? 

yem attıktan sonra e ye basıp evcilleştiriyorsun hocam, sonra nişan alırken sağ klik ile g ile saldırtabiliyorsun düşmana

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

yem attıktan sonra e ye basıp evcilleştiriyorsun hocam, sonra nişan alırken sağ klik ile g ile saldırtabiliyorsun düşmana

Tut olm hop.xd

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

Tut olm hop.xd

hocam biliyom işte oraları geçtim onları öğrendi benim eleman onu demek istedim :W :D

beyaz cavem var. 

şimdi tüfek neyin olmucak mı yoksa çok sıkıcı oluyor yakın dövüş filan çok kötü olmuş.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 7025 Toplam Mesaj: 37
far cry primal cpy denuvo far cry primal crack