Far Cry Primal CPY Adlı Grup Tarafından Kırıldı
-
bu gece indireyim bakalım benim emektar dell 5110 çalıştıracak mı
-
KaptaN bunu yazdı
driverleri güncellemeden önce çalışıyordu lanet olsun ki güncelldim ve sonuç

Bende de aynı problem.Napcaz?
-
beyler hayvanları evcilleştiriyor muyum napıyorum tale yapıyorum işte her neyse.oyun ufaktan sıktı gibi.tüfek müfek yok mu hiç bu oyunda yani gelmeyecek hep eski zamanalarda mı gececek ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
beyler hayvanları evcilleştiriyor muyum napıyorum tale yapıyorum işte her neyse.oyun ufaktan sıktı gibi.tüfek müfek yok mu hiç bu oyunda yani gelmeyecek hep eski zamanalarda mı gececek ?
yem attıktan sonra e ye basıp evcilleştiriyorsun hocam, sonra nişan alırken sağ klik ile g ile saldırtabiliyorsun düşmana
-
sLeymN bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
yem attıktan sonra e ye basıp evcilleştiriyorsun hocam, sonra nişan alırken sağ klik ile g ile saldırtabiliyorsun düşmana
Tut olm hop.xd
-
skyvalet bunu yazdısLeymN bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Tut olm hop.xd
hocam biliyom işte oraları geçtim onları öğrendi benim eleman onu demek istedim :W :D
beyaz cavem var.
şimdi tüfek neyin olmucak mı yoksa çok sıkıcı oluyor yakın dövüş filan çok kötü olmuş.