Fare Fobisi..
-
Müridler bu fare fobisini yenen var mı yav? Küçükken aile içinde ufak bir olay yaşadım bu hergelerle ondan beri korkuyorum. Hayır hayvanlardan korkan biri değilim iguana sevmiş, kertenkele ile dans etmiş bir adamım ben.. :D Yılan getirsen korkmam da işte bu farelerden korkuyorum arkadaş.
Terasta takıldığımız için arada fındık faresi görüyorum, nasıl yenebilirim arkadaşlar bu korkuyu? var mı içinizde yenen?
-
teknik bilgim falan yok ama bi hamster alıp kendin beslemeye çalışsan ?
-
iyi yapmışsın konuyu gizlemekle fareler basabilir :D
-
beniimde orumcek hobim vardı 20 yasıma kadar
en sonunda elim hayvan gibii titreyek elime aldım.atlattım.
yani bi yerden fare bul kaba koy dokun
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------beniimde orumcek hobim vardı 20 yasıma kadar
-----------------------------Hocam bana soyleseydin seni kurtarirdim o fobiden,sonra da hobinin icerisine sokardim :)
@Telekinesis
Hocam fareden korkulcak bisey yok, bi tane gonzales al ondan sonra alisirsin.
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------beniimde orumcek hobim vardı 20 yasıma kadar
-----------------------------rastgele bi fareyle olmaz mazallah hastalık bulaştırır, hamster al besle hacı. sonraki adım kafesi büyütüp guinea pig beslemek. hatta üretebilirsen zengin olabiliten var :D
-
-
La benim de insanlara karşı böyle bir durumum var çabuk kaynaşamıyorum bende yolda gördüğüm insanalra sarılsam bende atlatabilir miyim? (elime alsam diyecektim ama yanlış yerlere çekilmesin diye vazgeçtim:D)
Konuya gelirsek, fareyi gördüğünde direk bilinçaltın devreye g,iriyor artık hormon salgılanıyor ne oluyorsa istemessende tırsıyorsun hayvandan. Korkunu atlatman kolay olmayacaktır ama mesela ben eskiden akranlıktan korkardım daha sonra kendime yalan söyleye söyleye korktuğum halde kormuyormuş gibi davranarak bir süre sonra atlattım karanlık korkumu. Bilinçaltın nasıl sana korkaman gerektiğini söylüyorsa sende kendini kandıra kandıra alıştıracaksın.
-
Hacı bodrumda lağım fareleri dolaşıyor valla birgün gelir üstüme felan o korkuyla ona nasıl bir tekme atarım bilmiyorum, terasta fındık fareleri geziyor az bişey az da işlevi çok aq. Duvara felan tırmanıyolar ben gördüğüm yerde vurarak yenmeyi düşünüyorum arkadaşlar? Alıp besleme olayını yapamam, Allahın zoruna gitmesinde iğreniyorum hayvanlardan yav.
-
fare fobim yok emme örümcekleri akrebi yılanı sevmem onlarda benden kaçar zaten
-
Bence hamster al onları besle ve korkunu yenmek için psikolojik hazırlık yap telkin vs