Farenize Duş Aldırın :)
-
Bilgisayar aksesuarları üreticisi Belkin, sıradışı bir adım atarak yıkanabilen bir fare üretti. Washable Mouse ismindeki fare, su geçirmez tasarımı sayesinde,
kirlendiğinde ya da tozlandığında çeşmenin altında rahatlıkla yıkanabiliyor. Böylece hijyen açısından sağlıklı bir çalışma ortamı sağlanıyor.
Tamamen plastikten üretilmiş olan farenin, yatay ve düşey kaydırma için ortasında dokunmaya duyarlı bir yüzeyi bulunuyor. Farenin optik sensör hassasiyeti ise 1200 dpi.
USB bağlantılı tüm bilgisayarlarla uyumlu olan Belkin Washable Mouse, ağustos ayı içerisinde ABD'de 30 dolar satış fiyatı ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. -
süpermiş be ama fazla işime yramaz bana daha cok kırılmayan lazım bazen birilerinin kafasına filan calmak istesek verdigmiz paraya acıyoruz :))
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
süpermiş be ama fazla işime yramaz bana daha cok kırılmayan lazım bazen birilerinin kafasına filan calmak istesek verdigmiz paraya acıyoruz :))
-----------------------------Oonun için aynı zamanda kablosuz olmalı :D
-
tam benlik bu ya.. benim farenin üstü tortulaşıyor .. haftada bir spatulayla kazıyom valla.
-
mobydick64 bunu yazdı:
tam benlik bu ya.. benim farenin üstü tortulaşıyor .. haftada bir spatulayla kazıyom valla.
aynen valla hergün farenin altını temizlemem gerekiyo yaa -
Lan ne kadar çok yağır adam varmış burada :D
-
Fcuk bunu yazdı:
Lan ne kadar çok yağır adam varmış burada :D
-----------------------------haha valla aga aynen ya.. haha
-
benm fare terim sayesinde her gün du$ alıyo :D
-
esasen diş fırçası gibi farede 6 ayda değiştirilmeli hijyen açısından ayrıca göz zevkinede iyi gelir...
-
dayofdeath bunu yazdı:
benm fare terim sayesinde her gün du$ alıyo :D
ewt .d -
odam da ter ve biyolojik gaz kokusundan oksijen ihtiyacı hat safhadayken maouse'un tozuna mı bakacam :|
Toplam Hit: 2546 Toplam Mesaj: 13