folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Farid Farjad __ Sihirli Parmaklar

Farid Farjad __ Sihirli Parmaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Madem bu kadar meraklısı var enstrumantal parçaların size kitaro yu şiddetle tavsiye ederim  teen years albümünden caravansary adlı parça favorim yaklaşık 15 senelik albüm.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Madem bu kadar meraklısı var enstrumantal parçaların size kitaro yu şiddetle tavsiye ederim teen years albümünden caravansary adlı parça favorim yaklaşık 15 senelik albüm.

Hata benim değil site hata verdi gönderilmediğini sandım yetkili arkadaş silerse sevinirim. 

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kendi içimizdeki müzisyenlerimiz var ya ömer faruk tekbilek göksel baktagir moğollar yedikaranfil yansımalar incesaz kervansaray şimdilerde hüsnü şenlendirici ile serkan güzel gibi enstürman albümler de var

eyv hacı albüm için 2 albümü vardı bende tşk... farid farjad ayrı bşey kemanın parlaklığı sanki artı piyano ile 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Süpersin Hoja, İndiriom.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Adamin tum albumlerini indirdim ,butun muziklerini dinledim iddaa ediyorum 10-15 tane turk sarkici adamin muziklerini calmis :) ne ibne bizim sarkicilar a.k ama dayi super birsey orjinal albumlerini bulursam alcam bunun.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2577 Toplam Mesaj: 16