Farklı Cep Telefonu Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------
    htc wildfire s satayım sana 18 ay garantisi var

wildfire s iyidir hem küçük,android işletim sistemli,dokumatik olayına alışırsın

işini görür diye tahmin ediyorum.. 

anlaşırsanız satın almanı öneririm .. 

edit:farklı telefon istemişsin sonradan farkettim.. 

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:

bulabilir misin bilmiyorum ama Casio G'Zone Commando fiziksel olarak guzeldir android lidir. motorola defy de fiziksel olarak saglamdir.

hocam sağolasın ya süpermiş alet muhtemelen alıcam.bu arada wildfire s çok bilindik bi tasarıma vs sahip.p970 te çevremde çok var ve telefon çok hafif olduğundan sürekli elimden düşecekmiş hissi veriyo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

HTC Evo 3d öneririrm 3d olayına alışırsan çok eğlenceli olabiliyor :) 4.0 ics ve sense 3.6 güncellemesi alacak telefon biraz ağır elinden pek kayacağını sanmam.Fotoğraf 2d 5 megapiksel ama gayet güzel çekiyor bence. 3d istersen 2 megapiksel oluyor.Bunu beğenmessen bile HTC One X e bakmanı tavsiye ederim 4 çekirdekli değil ama 4 çekirdek destekleyen kaç uygulama varki zaten ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:

HTC Evo 3d öneririrm 3d olayına alışırsan çok eğlenceli olabiliyor :) 4.0 ics ve sense 3.6 güncellemesi alacak telefon biraz ağır elinden pek kayacağını sanmam.Fotoğraf 2d 5 megapiksel ama gayet güzel çekiyor bence. 3d istersen 2 megapiksel oluyor.Bunu beğenmessen bile HTC One X e bakmanı tavsiye ederim 4 çekirdekli değil ama 4 çekirdek destekleyen kaç uygulama varki zaten ?

htc yi degilde lg nin 3d modelini incelemistim erbil'de iken, basta guzel geldi ama bir sure sonra gozlerim agrimaya basladi.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Motorola RAZR

http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/DROID-RAZR-BY-MOTOROLA-US-EN

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:

htc yi degilde lg nin 3d modelini incelemistim erbil'de iken, basta guzel geldi ama bir sure sonra gozlerim agrimaya basladi.

ben 1 haftada alıştım o olaya başımda ağrıyodu gözlerimde ağrıyordu :D az az 3d kullanıyordum ve bir baktım ki etkilenmemeye başladım sonra bir dönem hiç 3d kullanamadım ve bir baktımki etkiler gene başlamış ama çabuk geçti 1-2 günde, ilginç şey şu 3d :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

HTC olabilir, Nokia 3310 Kullanabilirsin, çok sağlamdır :)

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:

VisualBoy bunu yazdı:

ben 1 haftada alıştım o olaya başımda ağrıyodu gözlerimde ağrıyordu :D az az 3d kullanıyordum ve bir baktım ki etkilenmemeye başladım sonra bir dönem hiç 3d kullanamadım ve bir baktımki etkiler gene başlamış ama çabuk geçti 1-2 günde, ilginç şey şu 3d :D

Arkadaşta HTC Evo ydu sanırım şu 3 boyutlu görüntüsü olan telefondan var. Telefonun ekranına bakamıyorum bile baş-göz ağrısını geçtim mide bulantısı bile oluyo =)

Toplam Hit: 2258 Toplam Mesaj: 20