Farklı Cep Telefonu Önerisi
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
htc wildfire s satayım sana 18 ay garantisi var
-----------------------------wildfire s iyidir hem küçük,android işletim sistemli,dokumatik olayına alışırsın
işini görür diye tahmin ediyorum..
anlaşırsanız satın almanı öneririm ..
edit:farklı telefon istemişsin sonradan farkettim..
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------bulabilir misin bilmiyorum ama Casio G'Zone Commando fiziksel olarak guzeldir android lidir. motorola defy de fiziksel olarak saglamdir.
-----------------------------hocam sağolasın ya süpermiş alet muhtemelen alıcam.bu arada wildfire s çok bilindik bi tasarıma vs sahip.p970 te çevremde çok var ve telefon çok hafif olduğundan sürekli elimden düşecekmiş hissi veriyo
-
HTC Evo 3d öneririrm 3d olayına alışırsan çok eğlenceli olabiliyor :) 4.0 ics ve sense 3.6 güncellemesi alacak telefon biraz ağır elinden pek kayacağını sanmam.Fotoğraf 2d 5 megapiksel ama gayet güzel çekiyor bence. 3d istersen 2 megapiksel oluyor.Bunu beğenmessen bile HTC One X e bakmanı tavsiye ederim 4 çekirdekli değil ama 4 çekirdek destekleyen kaç uygulama varki zaten ?
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:
-----------------------------HTC Evo 3d öneririrm 3d olayına alışırsan çok eğlenceli olabiliyor :) 4.0 ics ve sense 3.6 güncellemesi alacak telefon biraz ağır elinden pek kayacağını sanmam.Fotoğraf 2d 5 megapiksel ama gayet güzel çekiyor bence. 3d istersen 2 megapiksel oluyor.Bunu beğenmessen bile HTC One X e bakmanı tavsiye ederim 4 çekirdekli değil ama 4 çekirdek destekleyen kaç uygulama varki zaten ?
-----------------------------htc yi degilde lg nin 3d modelini incelemistim erbil'de iken, basta guzel geldi ama bir sure sonra gozlerim agrimaya basladi.
-
Motorola RAZR
http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/DROID-RAZR-BY-MOTOROLA-US-EN
-

-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------htc yi degilde lg nin 3d modelini incelemistim erbil'de iken, basta guzel geldi ama bir sure sonra gozlerim agrimaya basladi.
-----------------------------ben 1 haftada alıştım o olaya başımda ağrıyodu gözlerimde ağrıyordu :D az az 3d kullanıyordum ve bir baktım ki etkilenmemeye başladım sonra bir dönem hiç 3d kullanamadım ve bir baktımki etkiler gene başlamış ama çabuk geçti 1-2 günde, ilginç şey şu 3d :D
-
HTC olabilir, Nokia 3310 Kullanabilirsin, çok sağlamdır :)
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:
-----------------------------VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------ben 1 haftada alıştım o olaya başımda ağrıyodu gözlerimde ağrıyordu :D az az 3d kullanıyordum ve bir baktım ki etkilenmemeye başladım sonra bir dönem hiç 3d kullanamadım ve bir baktımki etkiler gene başlamış ama çabuk geçti 1-2 günde, ilginç şey şu 3d :D
-----------------------------
Arkadaşta HTC Evo ydu sanırım şu 3 boyutlu görüntüsü olan telefondan var. Telefonun ekranına bakamıyorum bile baş-göz ağrısını geçtim mide bulantısı bile oluyo =)