folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Farklı Tarzda Bir Film Arıyorsanız İçeri

Farklı Tarzda Bir Film Arıyorsanız İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Cizik beyler akşam evde bakarım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

filmi izledim gerçekten ilginç bir film yapmışlar ama mantık hataları var 

yada anlamdımmı acaba diyorum

sonu beklemediğim şekilde bitti ki bu güzel birşey benim için.

biraz daha üzerinde düşünülseymiş çok iyi birşeyler çıkabilirmiş

**********    SPOİLER      *************

filmde hep ilerinin fotosu var ancak o an olmuş için birşey yapılamaz ama yinede kız mesaj atıyor benim anladığım

kız kafayı sıyırmış. son sahnesinde yakalanma diyor bu geleceğe bir mesaj ama zaten yakalnamışsın mesaj göndermenin anlamı yok tu ki?

spoiler 

aslında kız cevap göndermiordu yakalandıgında.fotonun çekildiği an yakalanma şeklinde oldugu için fotoya uymak babında oraya kağıdı astı.aslında onların geleceğini zaten biliyordu ama fotoya uymak için yakalanmayı astı.dikkat edersen adamlar kagıt asıolardı fotoya uymak için zaten sonuclar belliydi ama o saniyede makine ne verdiyse onlarda o şekilde olmakıydılar

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek

İzleyelim konu güzel gibi duruyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Ekerci bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

filmi izledim gerçekten ilginç bir film yapmışlar ama mantık hataları var 

yada anlamdımmı acaba diyorum

sonu beklemediğim şekilde bitti ki bu güzel birşey benim için.

biraz daha üzerinde düşünülseymiş çok iyi birşeyler çıkabilirmiş

**********    SPOİLER      *************

filmde hep ilerinin fotosu var ancak o an olmuş için birşey yapılamaz ama yinede kız mesaj atıyor benim anladığım

kız kafayı sıyırmış. son sahnesinde yakalanma diyor bu geleceğe bir mesaj ama zaten yakalnamışsın mesaj göndermenin anlamı yok tu ki?

spoiler 

aslında kız cevap göndermiordu yakalandıgında.fotonun çekildiği an yakalanma şeklinde oldugu için fotoya uymak babında oraya kağıdı astı.aslında onların geleceğini zaten biliyordu ama fotoya uymak için yakalanmayı astı.dikkat edersen adamlar kagıt asıolardı fotoya uymak için zaten sonuclar belliydi ama o saniyede makine ne verdiyse onlarda o şekilde olmakıydılar

********spoiler*********************

izlerken daha anlaşılırdısanki bitince kafam karıştı.

şimdi olay şöyle oldu makine pazartesi sabah salı sabahını veriyor

pazartesi akşamda salı akşamını veriyor

kız sabahı onlardan önce gördüğüne göre

bu olayların hepsi resim çekinmeden gerçekleşiyor çünkü kızı götürürken yazı düşüyor ve o noktada foto çekiliyor

onun resmi karanlık

ama kız bir gün öneceden resimi değiştirmiş aslında olay mahhlli var daha ne not yapıştırmada

üfff çok karıştı.  ben böyle birşey keşfetsem niye gördüğüm resmi canlandırmak isteyim saçma yaşamaya devam ederim

çok garip bir şey görürsem tedbir alırım ölen çocuk mantıklı davrandı işte öyle yapmak lazımdı hep.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

severim bu tarz filmleri ama verdiğin linkteki film kurgu olarak ilgimi çekmedi yine aynı site üzerinde aynı tarz fakat kurgu olarak daha çok beğendiğim.

"Predestination" isimli filme denk geldim. Benim gibi daha önce izlememiş olanlar varsa kesinlikle tavsiye ederim, "mind fuck" diye tabir edilen tanımın gözüne gözüne vuruyor

link: http://www.filmifullizle.com/kader-predestination-2014-turkce-dublaj-izle.html

sau_nightmare tarafından 16/Şub/15 17:20 tarihinde düzenlenmiştir

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    anil bunu yazdı

yeri değil ama interstellar blueray nisanda çıkacakmışş:///

amerikada vizyona girdi türkiye de de birkaç şehirde gösterilmiş torrentlerde var ama cam görüntü olduğundan indirmedim.

sinemaya geldiğini görürsem gideceğim

öve öve öldü millet eğer dandik birşey çıksın alayına küfrederim :)

uzay-zaman boyut vs. konularında veya fizik konusunda pek bilgim yok, filmden çıktığımda beynim yandı diyebilirim. gerçekten çok psikopat bir film , kesinlikle izleyin.(vizyon zamanında tüm sinemalarda vardı bende son haftasında gidebildim artık anca blueray çıkmasını bekliyeceğiz, kesinlikle yüksek çözünürlülükte izleyin.)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    anil bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    anil bunu yazdı

yeri değil ama interstellar blueray nisanda çıkacakmışş:///

amerikada vizyona girdi türkiye de de birkaç şehirde gösterilmiş torrentlerde var ama cam görüntü olduğundan indirmedim.

sinemaya geldiğini görürsem gideceğim

öve öve öldü millet eğer dandik birşey çıksın alayına küfrederim :)

uzay-zaman boyut vs. konularında veya fizik konusunda pek bilgim yok, filmden çıktığımda beynim yandı diyebilirim. gerçekten çok psikopat bir film , kesinlikle izleyin.(vizyon zamanında tüm sinemalarda vardı bende son haftasında gidebildim artık anca blueray çıkmasını bekliyeceğiz, kesinlikle yüksek çözünürlülükte izleyin.)

tüh kaçırdıkmı sinemada takip edemedim gelir diye bekliyorum.

evde çıt pıt kapı açılıyor film esnası millet kaybolan eşyasını odada arıyor :))

yoksa evde izlerim büyük ekran ama bazı filmler sinemaya yakışıyor

futurist tarafından 16/Şub/15 17:31 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2698 Toplam Mesaj: 18