Farmville Kapatıldı...Bu Ne Zihniyet :S
-
Hocam 3 gün içinde açılması dileğiyle. Paraya kıyıp 70'lik ekinlerden diktim :S
Heba olursa TTNET'e sabah akşam sövücem sırf bu yüzden. (Sadece akşamları sövüyordum)
DNS'lerle falanda uğraşamam şimdi :D
-
telekom öyle kafasına göre site engelleyemez. bunu şikayet edip kapattırana sövmek lazım.
-
İran gibi olacağız diyenlere acayip kızardım ama acaba gerçekten İran mı olacağız diye düşünmeye başladım :|
-
aq yuh
-
hangi mantıkla kapatıldı cok merak ediyorum
-
zynga.com engellenmiş arkadaşlar büyük ihtimal bu oyundan değil başka bir neden dolayı engellenmiştir. facebookda oyunu zynga.com serverlerinden almakta olduğu için oyuna giremiyoruz. ama girmek isteyenede cok basit opendns yi kullanarak hem hızlı hemde bütün yasaklı sitelere rahatca girebiliriz.
-
telekomun bir suçu yok mahkemeden karar geliyor onlar da kapatmak zorunda kalıyor.
zynga.com bünyesinde poker de var. ve sanal para satışı oluyordu kullanıcılar arasında. kumara giriyor o da.. bu yüzden kapatıldı sanırım.
-
p0k3r falanda çalı$mıyordur o zaman ..dns dei$tirin hacılar. yapacak bişey yok. myspace bile kapatıldıktan snra daha ne diyeyim. Ülkenin ba$bakanı bile " ben youtube a girebiliyorum siz niye giremiyorsunuz?" derse daha çook site kapanır..
-
emek fakirin ekmegi
ciftcinin ekmegiyle oynanir mi :( nolucak simdi o kadar kahve,aycicegi,agac,hayvan ha?
-
ben oynamıyorum ama acınızı paylaşıyorum acımız büyük farmville halkına sabır ve metanet diliyorum
Toplam Hit: 8155 Toplam Mesaj: 50