Farmville Üst Üste Tarla Ekme Hk.
-
Hojalar farmville başlıyım dedim üst üste tarla ekme videolarını falan izledim
Cheat Engine ile fln yapılıyomus herseyiini yaptım
tarlayı üst üste ekerken refresh hatası geliyor çözümü nedir
-
Yada kesin çalışan kodlar verin deniyim hocalar.

-
FarmHelper
http://www.farmvillebot.org
hic kastırma bu zaten yapıyor :D
seceneklerde Türkçeyi seç ve üst üste ekim de sadece 2300 sınırına dikkat et..
birde arada başkasının tarlasına da ekim yapıyor o olunca sürekli refreşh hatası verir çözümü tarlanın dışına ekilen ekini elle sileceksin..(bazen üst üste 50-60 tane eker sıkılmadan sileceksin)
-
ben onu indirdim ama bişe yapdığı yok:S
-
kralalperen bunu yazdı:
-----------------------------
ben onu indirdim ama bişe yapdığı yok:S
-----------------------------benim verdiğim link den bahsediyorsan eger sorun program da degil :D
çalışıyor
-

edit:program virüslü
-
avira antivirüs de bot un google reklamlara ve kendi forumlarına baglanma istegini ı riskli görüyor.. sureklı benı uyarıyor
verdigim offical link
buda senın uyarından sonra vırus total ın sonucları
http://www.virustotal.com/tr/analisis/745e14e2315b261a4b7d10ff868bb77a3a9ce47f177d0bd7a1e6bf255ef33500-1264103540
canın ne ıstıyosa onu yap
-

hocam bak burda şüphelidosya bilmemneli dosya demiyor direkt backdoor demiş ayrıca virustotalda ikarus bişi bulmamış gösteriyor işte buyur ikarus kendi sitesinden indirip kurmuştum demekki ya virustotal yalan söylüyor yaben
-
bambam66 bunu yazdı:

hocam bak burda şüphelidosya bilmemneli dosya demiyor direkt backdoor demiş ayrıca virustotalda ikarus bişi bulmamış gösteriyor işte buyur ikarus kendi sitesinden indirip kurmuştum demekki ya virustotal yalan söylüyor yaben
-----------------------------kullandıgın programı yeni gördügüm için bi deneyeyim diye pc kurdum...
ırzına geçti pc nin su an pc otoban da müşteri arıyo o kadar yani :D
bu amcama kalsa pc de zararsız bi kendi var :D
şu an sildiklerini karantinadan geri almak için çabalıyorum boşu bpşuna avirayı sildim
-
kady bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:

-----------------------------kullandıgın programı yeni gördügüm için bi deneyeyim diye pc kurdum...
ırzına geçti pc nin su an pc otoban da müşteri arıyo o kadar yani :D
bu amcama kalsa pc de zararsız bi kendi var :D
şu an sildiklerini karantinadan geri almak için çabalıyorum boşu bpşuna avirayı sildim
-----------------------------benim pcnin ırzına geçmedi ama ne ayak demekki sen sürekli güvensiz kaynaklardan download yapıyon bu antivirüs doğru ve kesin sonuç verir hocam kisle nodla avirayla kıyaslama yani demem oki senin pc çoktan köprü altına düşmüş bırak proram kurtarsın
-
arkadaşın dediği gibi daha yeni indirip sanal pcde baktım server var içinde indirmeyin..