folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Faşizmin Kanlı Tarihi [Belgesel]

Faşizmin Kanlı Tarihi [Belgesel]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

part1:  http://www.divxvar.com/detail.php?l=1&pid=1141&cid=72  (693 MB)

part2:  http://www.divxvar.com/detail.php?l=1&pid=1142&cid=72  (720 MB)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

özetlerinide koyucaktımda şimdi laf uzar kalpler kırılır falan...

neyse iyi seyirler...bende yeni izlemeye başladım...

umarım "komunizmin kanlı tarihi" ve "faşizmin kanlı tarihi" adlı konular ufkunuzu açmış ve bilgilendirmiştir

diğer konuyu açan THT2005 nickli müride buradanda teşekkürlerimi iletiyorum...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

bide bunu izliyelim bakalım nasılmış.

paylaşım içinde sağol esat

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

İşin bokunu çıkarttınız iyice, biri konu açar; ''Kominizmin Kanlı Tarihi'' bir diğeri konu açar, ''Faşizmin Kanlı Tarihi'' ne kadar meraklısınız birbirinizle tartışıp kalbinize kırmaya... Millet bilim, sanat diyor, biz hala 1950'ler de ne tartışılıyorsa o'nu tartışmaya devam ediyoruz. Sözüm konuyu açan kişiye değil, ne demek istediğimi anlamak isteyenler anlamıştır... Kimse de bu iletiyi alıntı yapıp, tartışmaya girme gibi bir tutum sergilemesin, şeyimde olmaz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

teşekkürler

ne kadar kanlı tarih kaldıysa digerlerinide alalım bi zahmet :) 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

İşin bokunu çıkarttınız iyice, biri konu açar; ''Kominizmin Kanlı Tarihi'' bir diğeri konu açar, ''Faşizmin Kanlı Tarihi'' ne kadar meraklısınız birbirinizle tartışıp kalbinize kırmaya... Millet bilim, sanat diyor, biz hala 1950'ler de ne tartışılıyorsa o'nu tartışmaya devam ediyoruz. Sözüm konuyu açan kişiye değil, ne demek istediğimi anlamak isteyenler anlamıştır... Kimse de bu iletiyi alıntı yapıp, tartışmaya girme gibi bir tutum sergilemesin, şeyimde olmaz.
    swool kim kızdırdı seni bu kadar.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swool kızgın değil abi :) kızgın olsa böyle yazmazdı :)

swoolun ne demeye çalıştığını anladım ki aylardır bende söylüyorum...

ama şu son 2 günde ideolojim,ideolojimin sembolü,direk biz

o kadar aptalca eleştirilere maruz kaldıkki yapacak başka şey kalmadı...

ki beni bilen bilir öle boş boş muhabbetlere giripde kalp kırmak istemem...işte bu yüzden böyle bir yola başvurmak zorunda kaldım da diyebiliriz

amacım ortalığı karıştırıp giden ve bidaha o konuya post atmayanlardan olmak değil...

ben vidyoları verdim...bilgilendirmek amaçlı olarak...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Teşekkür ederim, Faşist olmak isteyen Gençliğe İyi bir hizmet olabilir, Yani izlesinler ve tercihlerini bi daha değerlendirsinler, Yapabiliyorlarsa O Zaman Seçsinler Faşizm yolunu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

İşin bokunu çıkarttınız iyice, biri konu açar; ''Kominizmin Kanlı Tarihi'' bir diğeri konu açar, ''Faşizmin Kanlı Tarihi'' ne kadar meraklısınız birbirinizle tartışıp kalbinize kırmaya... Millet bilim, sanat diyor, biz hala 1950'ler de ne tartışılıyorsa o'nu tartışmaya devam ediyoruz. Sözüm konuyu açan kişiye değil, ne demek istediğimi anlamak isteyenler anlamıştır... Kimse de bu iletiyi alıntı yapıp, tartışmaya girme gibi bir tutum sergilemesin, şeyimde olmaz...

Arkadaşım burda olay faşist/komunist çatışması değil.arkadaş bir görüş olarak komunizmin kanlı tarihi adllı belgeseli yayınlamış.İnsanlar bunu okuduğunda belkide komunizmin ne kadar kötü bir felsefe olduğunu düşünecekler.Ama bir de şu var eğer farklı görüşlerin yaptıkları kötü olayları tek tek izlerse daha objektif bir bakış açısıyla olaylara yaklaşabilir insanlar.Burda "lordvader89" nickli arkadaşımın da yapmak istediği bence bu.İnsanları ve olayları tek yönden görmek yerine faklı yönlerden görmesini sağlamaktır.

Ve ayrıca daha ilk mesajlarda bu kadar sert çıkman bence yanlış.Senin demek istediklerine bende katılıyorum ama bu konunun açılmaktaki amacı bence insanları bilgilendirmek ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
    lordvader89
      her n ekadar komünizmi sevmesem de alıntını ilginç bulduğum harun yahya dan ki milli görüşün değişilmez ismidir tv% e bolca çıkar yani bu adamdan yapman senin tarafsız olduğunun göstergesi bence..ki o kadar sol eğilimli belgeseller olsada bunu seçmen. objektif bir davranış.aferin:d

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

Arkadaşım burda olay faşist/komunist çatışması değil.arkadaş bir görüş olarak komunizmin kanlı tarihi adllı belgeseli yayınlamış.İnsanlar bunu okuduğunda belkide komunizmin ne kadar kötü bir felsefe olduğunu düşünecekler.Ama bir de şu var eğer farklı görüşlerin yaptıkları kötü olayları tek tek izlerse daha objektif bir bakış açısıyla olaylara yaklaşabilir insanlar.Burda "lordvader89" nickli arkadaşımın da yapmak istediği bence bu.İnsanları ve olayları tek yönden görmek yerine faklı yönlerden görmesini sağlamaktır.

Ve ayrıca daha ilk mesajlarda bu kadar sert çıkman bence yanlış.Senin demek istediklerine bende katılıyorum ama bu konunun açılmaktaki amacı bence insanları bilgilendirmek ;)

İnsanların bilgilendirilmesine karşı değilim, fakat bazı istisnai durumlar söz konusu, burada birçok kişi, henüz diğer belgeseli ve bu belgeseli izlememiş olacak ki, mahalle kahvehanesinden öğrendiği 3-5 cümleyi sözde kendi fikriymiş gibi beyan ederek, birşeyleri ispatlamaya çalışıyor. Diğer forumlardan aynı iletileri alıntı yapan üyeler bile var. Kaldı ki, bu kişi ve kişicikler, komünzim ve faşizmin tanımını bile yapacak kapasite de değiller. Daha sonra ise hep aynı kareler, biri çıkar 'Hadi lan Dangalak'' bir diğeri çıkar ''Ha siktir lan o öylemi'' şeklinde cümleler sarfederek, kendini bu fikrin öncüsüymüş gibi ilan ederler... Öğrenme iç güdüsü, kendini ispatlama iç güdüsüne dönüşür...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    Teşekkür ederim, Faşist olmak isteyen Gençliğe İyi bir hizmet olabilir, Yani izlesinler ve tercihlerini bi daha değerlendirsinler, Yapabiliyorlarsa O Zaman Seçsinler Faşizm yolunu.

Faşizm yahut benzeri kavramlar hadi çocular şimdi gelin bugün faşit olucaz diyerek benimsenen kavramlar degildir.Şartlar bu ideolojileri ortaya çıkarır.En büyük ve kanlı faşizm örnegi 3.reich nazi almanyası olarak gösterilir ki unutulan bir şey vardır oda yenik bir devlet,ekonomisi çökmüş ve diger ulkeler tarafından asaglanmıs bir ulus.Bu şartlar altında hadi girilem kolkola çiçek toplayalım bahcelerden sarkılar eşliginde bir ideolojinin çıkarak benimsenincegini sananlar önce bi yüzlerini yıkasınlar.Sonra yorum yapsınlar.Şimdi devam edin güzel paylasımlar.

Not :En kanlı ideoloji gerçekcilikten uzak olandır.

Toplam Hit: 3406 Toplam Mesaj: 25