Fast And Furios 4 Orjinal
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------"TS" oLan bi fiLme nasıL orjinaL denir yahu :))
TeLesync demek Kamera çekimi demektir,orjinaL deince miLLet Harbi fiLtreLi miLtreLi DvdRiP sanar yanıLmasın miLLet CAMRİP'tir bu sürüm :)
-----------------------------uyumlu alt yazı varsa camrip'te olur :D
-
capslerden belli CamRip olduğu.. hiç indirmeyin bence izlenilmez..
bayağı sinema çekim.. :| -
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------capslerden belli CamRip olduğu.. hiç indirmeyin bence izlenilmez..
bayağı sinema çekim.. :|
-----------------------------iyiki hortlattın konuyu filmi dün gece indirdim yeni aklıma geldi açtım baktım bi iki foto koyam bakın film nasıl :W
-
TS hocam bu..
Neresi orjinal?
-
Filmin açıklamasında zaten Release Date..: 04/04/09......: TS diyor. Buna dikkat etmeyip indirenler olduğu belli.
Dvdrip.Xvid yada R5 çıktığında anında internetde patlardı. Ts sinema çekimi boşuna indirip heba etmeyin filmi.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Filmin açıklamasında zaten Release Date..: 04/04/09......: TS diyor. Buna dikkat etmeyip indirenler olduğu belli.
Dvdrip.Xvid yada R5 çıktığında anında internetde patlardı. Ts sinema çekimi boşuna indirip heba etmeyin filmi.
-----------------------------şimdi burda bize zarf atma müdür :)
ts olduğunu biliyordum indirmemin tek sebebi download bitmişti gece 1:30suları idi 4mbit bağlantı var ayıptır demesi 2dk çekeyim dedim zaten
inmesi fazla sürmüyor ama bugün konuyu görene kadar aklıma gelmedi indirdiğim :)
-
4 mbps bant genişliği olunca insanın Ufku da genişliyor :)
Hızlı hızlı indirmişssin iyi yapmışsın olsun.
Ama izlenilmez yine de baksana suratlar pancar gibi
Aklıma babamın 2000 de aldığı VCD oynatıcı ve aynı aksam 5 lira verilip alınmış Sinema cekim bi filmi izlediğimiz gün geldi