Fast And Furious 7 Official Trailer
-
http://www.youtube.com/watch?v=Skpu5HaVkOc
sağlam bitirecekler gibi görünüyor ama inadına o'conner'ı kullanmışlar. görünce bi tuhaf oldum :/
teknolojinin dibine vuracaklar öyle görünüyor bu sefer ki film ile.
not: 1:57'de başlayan müziği bilen var mı yoksa filme özel mi :/
-
Diğerlerine göre çok yapmacık geldi.
-
Rahmetli iyi araba kullanıyordu
-
Dj Snake Get Low yazarsan çıkacaktır. Şarkı çok daha önceden çalmaya başlıyor.
-
jason çok şey katacak gibime geliyor
-
Film yine güzel görünüyor. Jasonın artısı çok olucak tabi. Birde paulun bu kadar önde tutulmasının onların yas şekli olarak düşünüyorum. Sonuçta bi filmde veya yapımda ne kadar önde olursanız o kadar iyi değil misinizdir?
-
ndmylmz bunu yazdı
Film yine güzel görünüyor. Jasonın artısı çok olucak tabi. Birde paulun bu kadar önde tutulmasının onların yas şekli olarak düşünüyorum. Sonuçta bi filmde veya yapımda ne kadar önde olursanız o kadar iyi değil misinizdir?
bildiğim kadarı ile paul çekimlerin bi kısmına katılmıştı. yani filmin bi yerinde ölüm sahnesi olmak zorunda. veya buna göre bir hikaye anlatmaları lazım.
jason çok şey katacak doğru ama direk han'ı biçtiğine göre harcayacaklar demektir. Dwayne gibi sonradan dost hesabına gelmesini isterdim. ayrıca sanırım jason ilk kez kötü adam modunda.
-
Kreyzi bunu yazdındmylmz bunu yazdı
bildiğim kadarı ile paul çekimlerin bi kısmına katılmıştı. yani filmin bi yerinde ölüm sahnesi olmak zorunda. veya buna göre bir hikaye anlatmaları lazım.
jason çok şey katacak doğru ama direk han'ı biçtiğine göre harcayacaklar demektir. Dwayne gibi sonradan dost hesabına gelmesini isterdim. ayrıca sanırım jason ilk kez kötü adam modunda.
bende öyle düşündüm.. zannediyorum paul'u jason öldürür kesin. ve jason shaw'un adamlarından biri galiba yada tam tersi
-
7 nedir lan kaca kadar gidicek bu seri ff 99 olur herhalde :)
-
trailer çok iyi görünüyor.
bekliyoruz.
rip Walker
-
filmin adı
Furious 7 ( öfkeli 7 ) olarak değiştirildi.