Fate - Adana Yeraltı Rap
-
eve gdince bi dinliyim bakim :)
-
Yok burada zengin ve lüks arabalar dyen adamın klipte bindiği arabalara bak. İronik.
-
VEXTA bunu yazdı:
-----------------------------
Fate - Adana Yeraltı Rap denmiş konu başlında.Yeraltı rap nedir lan sıçanmı bunlar :D klip zaten ayrı bi rezalet.o kadar torbayı ben çeksem inleyip fazıl say gibi olurum :D kısacası rap map felan fistan torba gangster meşhur piskopat ne biçim tabir bunlar :S olm manyakmısınız lan siz. gidin lan büyüyün uğraştınız şelere bak :s Bu kadar boş beleş şelerle kasmayın ömrünüze yazık. walla yazık.. :(
-----------------------------Yeraltı rap "underground rap" tabirinden gelir. rap kültürünü bilmiyorsan önce onu öğrenmelisin eleştirirken. Burda torba çekmek iyidir vs bi durum yok çocuklara kötü örnek olma gibi mesaj verici bi kaygımız da yok. Yeterince büyüdük ve bir yerlere vardık klavyeden delikanlılığını gel buralarda göster de ne kadar büyükmüşsün biz de görelim.Adam gibi içeriği eleştireceksen eyvallah, bana hakaret edeceksen sana cevabım bi siktir git olur.
-
ya birde komşuları mersinlilere bakın
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/34321/rap-yaparak-siir-ezberlemek
-
Bizik gadasını aldıklarım..
Bence çocukta ses var klip amatör tabiiki mantık hataları diz boyu ama rap sonuçta..
Başarılarının devamını diliyorum hemşerime:)
-
kuytul bunu yazdı:
VEXTA bunu yazdı:
Fate - Adana Yeraltı Rap denmiş konu başlında.Yeraltı rap nedir lan sıçanmı bunlar :D klip zaten ayrı bi rezalet.o kadar torbayı ben çeksem inleyip fazıl say gibi olurum :D kısacası rap map felan fistan torba gangster meşhur piskopat ne biçim tabir bunlar :S olm manyakmısınız lan siz. gidin lan büyüyün uğraştınız şelere bak :s Bu kadar boş beleş şelerle kasmayın ömrünüze yazık. walla yazık.. :(
-----------------------------Yeraltı rap "underground rap" tabirinden gelir. rap kültürünü bilmiyorsan önce onu öğrenmelisin eleştirirken. Burda torba çekmek iyidir vs bi durum yok çocuklara kötü örnek olma gibi mesaj verici bi kaygımız da yok. Yeterince büyüdük ve bir yerlere vardık klavyeden delikanlılığını gel buralarda göster de ne kadar büyükmüşsün biz de görelim.Adam gibi içeriği eleştireceksen eyvallah, bana hakaret edeceksen sana cevabım bi siktir git olur.
-----------------------------""Yeraltı rap "underground rap" tabirinden gelir"" demişsin.Öncelikle bunu okurken sağlam bi gülme krizine girdim ve krizden çıktıktan sonra nacizane şu cümleleri aşağıya yazdım.
Valla sölemesen ben underground un yeraltı oldunu asla öğrenemezdim saolsın :)
Hacı yarası olan gocunurmuş derler ya seninkide o hesap olmuş.O deilde bu öfke eğilimi nedir ? bişi sölendiği zaman nie mantıklı bi açıklama yapamadan hemen "gel burda göster ne kadar büyülmüşün " dalaşak edek kavga çıkartak birbimizi doğrayak kesek vurak vs vs vs salak saçma triplere giriyosun ?
Pardon hacı siz underground most wanted felan fistan rapçisiniz alem kralısınız korktum walla pıtları çeker torbaları asılır şiirimsi 10 adet cümle söler saldırırsınız :D
velasılkelam teneke diye tabir ettimiz insan türüsünüz :
-
valla fena degil bence.