folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fatih Terim"İn Maaşı

Fatih Terim"İn Maaşı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

Adamın parasında gözüm yok, allah artırsın da 110 milyar maaş alıyor. 145 e çıkarmayı düşünüyolarmış.

Hepiniz okumuşsunuzdur haber sitelerinde vs. Soru şu : bu maaş normal mi? az mı çok mu? ne dersiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deLTaTemp
    deLTaTemp's avatar
    Erkek
    oha derım ben buna sadece:S ne bu be:S aq adama baksana bıde avrupa sampıyonasına gıdersek dusunun bu herıfın maasını
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    konuyu baska yerlere cekmek gibi olacak ama, cumhuriyetin sonu gelmiştir diyen birinin yillar sonra cumhurbaskani olduğu ülkede bırak da Fatih hocam 150 milyar maas alsın..bu ülkede hersey olur

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

gene hatırlattın kuduruyorum bu adamın maaşını duyunca..bir de vaktinde sekreterinin maaşı söylenmişti.45 milyar.bir de tv'lerde çıkıp savunma yapmıştı.bazı insanların hakkı parayla ölçülmez diye..ayrıca geçen hafta da kimse bana karışamaz bana akıl veremez diyordu...

macaristan maçında şansı yaver gitti.hakem eğer o ilk yarıdaki penaltıyı verseydi macaristan'a fatih terim'i o zaman görürdü.bal gibi penaltıydı adam birde kırmızı kart gördü maç koptu zaten. kazara gazetelerde fatih terim'in katıldığı lüks davetleri,yada amerika'da kızına aldığı onbinlerce dolar kirası olan dairealdığıhaberini okuyunca deliriyorum.sadece fatih terim'e değil ülkenin %95'i yoksulluk sınırındayken ASTRONOMİK RAKAMLARDA OLAN YENİ ÇIKAN FERRARİ/PORCHE/MERCEDES'LERİN EN ÇOK MÜŞTERİLERİ BU ÜLKEDEN ÇIKTIĞI İÇİN HERKESE LANET EDİYORUM.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

***** *** diorum:@:@

artık 1 sene sonra kendi parasıyla milli takıma oyuncu alır...

Türkiye ekonomisine vs bakarsak aylık 10 milyar civarı alan devlet görevlileri en kralını yaşıor terimede verilse verilse fazladan 20 verilse paşa paşa yine takımı yonetir...belkide adam jübilesini yapıp kapatıcaktır dosyasını kimbilir...gerci zenginin malı züğürdün cenesini yorarmış...fakire dagıtır inş şu ramazan vakti...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı:
    -----------------------------
    konuyu baska yerlere cekmek gibi olacak ama, cumhuriyetin sonu gelmiştir diyen birinin yillar sonra cumhurbaskani olduğu ülkede bırak da Fatih hocam 150 milyar maas alsın..bu ülkede hersey olur
    -----------------------------
    hocam istersen ona hiç girmeyelim yaa , konu direk bambaşka bi yere gidecektir, etme eyleme :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    1 işçi günde 10 saat çalışıp aylık 400 ytl alıyosa  artık siz kara verin :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakx
    burakx's avatar
    Erkek
    gelir dağılımındaki adaletsizliğin en güzel örneklerinden biri...

Cesaret , Asalet , Adalet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    diğer ülkelerde nası acaba ? scolari falan kaç alıodur

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    sadece fatih terimin değil tüm futbolcuların aldığı paraya karşıyım aq.90 dakka göt at sahada ondan sonra milyon dolarlık transferler maaşlar falan.bence o paraları haketmiyolar.günde 10 milyona sabahtam akşama kadar tarlada inşaatta çalışan insanlar var.yazık aq.

neyse ne laannn....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Fatih Terim neyi hak ediyoki ? kendi futbolcusu diye gidip millete el harekti çeken emreyi oynatıyo gidipte kendi adamaı olan ve ayağını kaldıramayan hakan şükürü oyatıyo servete kötü diyo ama çok iyi oynadı o kendi adamlarına bakması lazım ve bu teknik direktörün gidip yabancı deneyimli [Capello] gibi bi teknik adam getirmesi gerekir Fatih Terim UEFA kupasını kaldırdı diye bu kadar başarısızlıklarda yutulmaz halada desteklesinler bizim nerde oyunumuz şenol güneş zamanında brezilya gibi dünya 11 i bir takıma kafa tutarken şimdi malta gibi mahalle takımınla berabere kalıyoruz.Bu olacak iş değil..! :@ Şimdi diğer maçı yendikya artık 24963946 sene takımda kalır bu adam..! :@ bu adama 1 ytl bile çok bırak 143 bin ytlyi :@ halada amq bi havalarda bi tip bi tip tipine zokam senin :D ne yapıyonda tiplere giriyon amq dötü kalkık herif..! :@
Toplam Hit: 4403 Toplam Mesaj: 36