Fatih Urek Msn De Soyunms
-
Msn arkadaşıyla konuşan Fatih Ürek birden soyunmaya başladı...
Bir arkadaşıyla Msn de cinsel içerikli sohbet eden Şarkıcı Fatih Ürek sohbetin verdiği rahatlıkla birden soyunmaya başladı.Herkesi şok eden bu görüntüler çok tartışılacağa benziyor.http://www.antalyadedikodu.com/Haber_87.html
resimler tarafimdan kaldirilmistir. yukaridaki link te fatih urek e ait oldugu soylenen killi bir popo resmi vardir girmeden once bu bilgiyi vermis olayim
underzero
-
-
yazılan mesajları okudunuzmu herif ondan daha gay nereme dokunmak isterdin şu anda seni hissediyorum falan demiş...
-
ibneciliğin sonu ibneliktir.......!
-
püüüü amk iğrenç insanı
-
götüde kıl dolu madem gaysin ağda yap...s*kim kabardı...
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------kıllıyken kabarıyo demişin bide ağda yapsa napacan kim bilir :D:D
yanlış annama geyik bölümü işte..
-
Mesaj ecstatic_60 tarafindan 18 Temmuz 2007 (Çarşamba) tarihinde yazildi. sirpence bunu yazdı:
----------------------------kıllıyken kabarıyo demişin bide ağda yapsa napacan kim bilir :D:D
-------------------------------------------------------------------------
adamdada göt var ama
-
abi suna bakin ya adam pic ya resmen igrenc fatih urek bu yapar midem bulandi be abi
-
ben o v_t turku yonjada görmüştüm demek ibneymiş :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj ecstatic_60 tarafindan 18 Temmuz 2007 (Çarşamba) tarihinde yazildi. sirpence bunu yazdı:
-------------------------------------------------------------------------
adamdada göt var ama
-----------------------------olm gay mısın allahım ya
göt war dior o götü kediye göstersen sikmez lan