Fatihin Kalesi 3D : M.S (Eski Bir Turk Yapimi Oyun)
-
Yapimcidan aciklama:
''Fatih3d M.S. Konusu :
Fatih 3d M.S. : First Person Shoter yani bir FPS ve oyunun konusu tam olarak belli degil tek belli olan yani Osmanli Mimarisi Kulanilacagi fakat illa SARAYLAR ve KALELER yapmiycaz KOY evleri ve benzeri kabilelerin evleride olacak su an icin dusunulen konu ise Fatih in döneminde gectigi soylesem yeter herhalde onun zamanindaki nesneleri kulanmaya dikkat ediyoruz fakat bazen bu zamanda olan nesnelerde kulanabiliyoruz bu yüzden konuyu tam belirliyip sınırlamak istemiyorum..Su an sitemizden oyunun TEKLONOJIK surumlerini indirebilir veya SCREENSHOT lara bakabilirsiniz..
Oyunun Motoru: Oyunun motoru su an tam olarak belli degil ama önce cikardigim test surumleri Crystal Space Engine uzerine cikti ama bugunlerde kendi engine mi yazmayi planliyorum...
O yüzden motor hakkinda bilgi vermiyecegim.... ama 3.test surumude eger bir fikir degisikligi olmassa bu engine uzerine cikacak..... ''
amator bir grubunun oyun projesi olarak baslamisti akibeti noldu , download linki mevcut mu oyun sitesi olan muritlerde?
7.1 mb download linki patlak.
-
akıbeti grafiklerden belli hocam :)
-
Almışlar cs 1.6 yı oyun yaptık demişler. Haritadaki herşey cs ye ait hp ve armor bar yeri bile aynı.
-
Tnrsk bunu yazdı
akıbeti grafiklerden belli hocam :)
mobydick64 tarafından 21/Eki/13 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
güzel türk oyunları var ama bu ne .mına koyim pek duyulmuş bir oyun olduğunua sanmıyorum.
-
Half Life'ın crossbow'u bu hallere düşecekti vay ne günlermiş hemde sene 2013, bow'dan soğudum resmen bir daha zoom shot atmam gayri.
-
Oyun grafik olarak çok bokdan da bu oyunu nasıl csye benzetebildiniz? Yada crossbowu nasıl half lifadakine benzettiniz?
Yuh amk :|
-
u235 bunu yazdı
Oyun grafik olarak çok bokdan da bu oyunu nasıl csye benzetebildiniz? Yada crossbowu nasıl half lifadakine benzettiniz?
Oyunu cs'ye benzetmedim ayrıca crossbow hl'nin temel silahıdır, hl'nin crossbow'unu bu hallerdemi görecektim dedim iyi okursan :|
Resmen çakma hl crossbow'u işte alternatifi yok. -
Zeytun-i bunu yazdıu235 bunu yazdı
Oyunu cs'ye benzetmedim ayrıca crossbow hl'nin temel silahıdır, hl'nin crossbow'unu bu hallerdemi görecektim dedim iyi okursan :|
Resmen çakma hl crossbow'u işte alternatifi yok.söylenecek çok şey varda boşver.Yorum atmadan önce bi 10 saniye düşün ama.Cidden diyorum.
-
gazdan çocuk oyunum daha güzel diyenler el kaldırsın :D :P
-
Oyunun ne olduğunu konusundan belli adam bi türlü konuya karar verememiş.