folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Fatura Tahsilatı Yapan,Yada Öyle Biyerde Çalışan Varmı?

Fatura Tahsilatı Yapan,Yada Öyle Biyerde Çalışan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Evin gaz işlerine ben bakmıyorumda yolum düşerse oraya uğrarım gelirsem nası bulcam seni orda :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

20 ila 32 numaralı gaz satış gişelerinden birinde olurum muhtemelen, gaz satış gişelerinden kime sorsan gösterir.. işimiz vardiyalı olduğu için,

sabah gidersem 08,00-13,30

öğlen gidersem 13,30-21,00 arası çalışıyorum

haberli gelirsen daha iyi olur.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    tamam o tarafa gelirsem uğrarım mutlaka :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

neftera bunu yazdı:
    -----------------------------
    zamanıında çalıştım buyur bilgi istiyosan özelden mesaj at istediğin bilgiyi verebilirim arkadşım
    -----------------------------

abooov attım bile nerdesin hani.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2166 Toplam Mesaj: 15