Fazla Telefonu Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

bende istersen s3 var hocam hiç birşey beğenmiyon la sende :D evde xpressmusic var nokia bakim vermemişlerse gönderim hocam

Hocam Doğru Söylüyor Mesajlaşmalar İçin Bendeki İyi Değil...   Öğrenci Kısmı Mesajla Haberleşir Unutmuştum.. Müridimizin Beğenmemezliği Değil.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

up

tolgaStain tarafından 28/Kas/12 18:49 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

HP Pocket PC var elimde ama ekranının değişmesi gerek onun dışındaki tüm aksesuarları var ve çalışıyor sadece ekran değişecek bulamazsan bende bu cihazı verebilirim.

düzcede parçasını bulamam da İstanbulda yaptırsam ne kadar masrafı olur acaba bilgin varmı ?

100' ü geçer diye tahmin ediyorum bana 70 TL ekran + işçilik masraf çıkarmışlardı bende yeni telefon almıştım.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

HP Pocket PC var elimde ama ekranının değişmesi gerek onun dışındaki tüm aksesuarları var ve çalışıyor sadece ekran değişecek bulamazsan bende bu cihazı verebilirim.

düzcede parçasını bulamam da İstanbulda yaptırsam ne kadar masrafı olur acaba bilgin varmı ?

100' ü geçer diye tahmin ediyorum bana 70 TL ekran + işçilik masraf çıkarmışlardı bende yeni telefon almıştım.

anladım hocam.. Beni aşar tabi. İlgin için teşekkür ederim eksik olma

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

Samsung SHG-D900i var. Ücretli almayı düşünürsen ne kadar çıkabileceğini yaz bana haberleşelim.

view image

view image

view image

view image

view image

bu beni aşar hocam. internetten baktım 100 tlye satıyolar 2.ellerini. Ben daha 30 lira veremiyorum :) ama ilgilendiğin için teşekkür ederim eksik olma

Sana piyasa fiyatını ver diyen olmadı ki zaten :) ne kadar çıkabileceğini yaz bana dedim :)

30 TL + Kargo ücretine telefon senindir istersen

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

Samsung SHG-D900i var. Ücretli almayı düşünürsen ne kadar çıkabileceğini yaz bana haberleşelim.

view image

view image

view image

view image

view image

bu beni aşar hocam. internetten baktım 100 tlye satıyolar 2.ellerini. Ben daha 30 lira veremiyorum :) ama ilgilendiğin için teşekkür ederim eksik olma

Sana piyasa fiyatını ver diyen olmadı ki zaten :) ne kadar çıkabileceğini yaz bana dedim :)

hocam sahibinden.com'dan get ilan aç. 25 TL+Kargo olsun ?

Bide bişey sorcam. Taksitli alırsam sen paranın tamamını bir seferde alabiliyomusun ? 2 taksit alsam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

view image

view image

view image

view image

view image

Bide bişey sorcam. Taksitli alırsam sen paranın tamamını bir seferde alabiliyomusun ? 2 taksit alsam :)

Bilmiyorum ki hocam alabiliyormuyum hiç get satmadım ? 25 TL  açıyorum ilanı.

Gel bili bili gates
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

view image

view image

view image

view image

view image

hocm telefonun herhangi bir arızası varmı? şarj cihazı vs filan bulunuyomu? garantisi yoktur sanırım. Ama en önemlisi bir arızası varmı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

view image

view image

view image

view image

view image

hocm telefonun herhangi bir arızası varmı? şarj cihazı vs filan bulunuyomu? garantisi yoktur sanırım. Ama en önemlisi bir arızası varmı?

Arızası yok, şarj aleti var, garantisi yok. Resimlerde görüldüğü gibi cihaz.

Gel bili bili gates
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı

Arızası yok, şarj aleti var, garantisi yok. Resimlerde görüldüğü gibi cihaz.

tamam hocam get ilan aç taksitle alayım. Kargoyu da yarın verirsin. Telefonum olmadığı için kimseyle görüşemiyorum o yüzden yarın kesin kargoya verirsen sevinirim. geldiğinde cihazı inceler onayı veririm. İl olarak nerdeydin?

Toplam Hit: 3027 Toplam Mesaj: 31