folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder FBI Belgelerindeki Şok Edici Bilgi: Hitler Ölmedi, Denizaltıyla Arjantin’E Kaçtı!



FBI Belgelerindeki Şok Edici Bilgi: Hitler Ölmedi, Denizaltıyla Arjantin’E Kaçtı!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2012
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı
    slmarlq bunu yazdı

    hitlerin  rothschild ailsinin bir projesi olduğunu israili kurmada görevli bir piyon olduğunu düşünürsel Arjantinde hayatının sonuna kadar emekli hayatı sürdürmesi bana da inandrıcı geliyor.

    Hocam ne rothschild i ne projesi ne israili :) hepsi safsata. ortada bir gerçek var ise o da 2nci dünya savaşı. 2nci dünya savaşını rothschild ailesi tasarladı o yüzden savaş oldu demekten farksız senin söylediğin şey. 

    Hitlerin arjantin vs. kaçtığını sanmıyorum muhtemelen intihar etmiştir. Ancak hitlerin yahudi katliamı yapmasının asıl sebebi israil'in kurulmasıdır bu bir gerçek bana göre. Zira o yıllarda zaten kurulması istenen israil devletine avrupadaki yahudiler rahat yaşantılarından, ve iyi kazançlarından olayı dolayı ne gitmeye yanaştılar ne de kurulmasına destek oldular. Bu sebeple, hem bir korku ile yahudiler israil'e toplandı, hemde öldürülen yahudilerin servetleri ile israil devleti bir güzel kuruldu. Zamanında hitlere silah ve diğer mühimmat yardımı yapan firmalarının başkanlarının yahudi olduğu ile ilgili belgeleri, belgeselleri ve makaleleri okumuştum.

    Hocam sebeplerini bilemiyorum kimsede bilemez sadece tahmin yürütebiliriz bence. Benim düşüncem; hitlerin yahudilerin kendinden ve alman ırkından üstün olmalarını kabullenemeyişi.

    O zamanki yahudilerin konumlarına bakınca gerek ekonomi gerek diğer alanlarda üstünlük sağlamışlar yönlendirmişler tıpkı şuanki gibi. İdealist bir insanın bu kadar kolay kandırılması, bu kadar rahat yönlendirilmesini bir türlü aklım almıyor. Algı oluşturulmak için ortaya atılan safsatalar gibi geliyor. yahudiler böyle akıllı şöyle akıllı gibisinden. 


    Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Şubat/2011
    Erkek

    abü niye spoiler veriyorsunuz, ben daha izlemedim o diziyi

     

    vurmayın


    havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek

    bununla ilgili bir sürü teori var.. en bilindik teori hitler ve sevgilisi evanın siyanür içtikten sonra intihar etmesi.. onun dışınd arjantin teoriside bilindik birşey.. yani o dönemin arjantin lideri juan peron'un hitler hayranı olduğu ve bunu saklamadığı bilindik birşey..


    Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2008
    Erkek

    sen hitlersin ihtehar et sonrada kendini cayır cayır yaktır.  adamın yaptırdığı mühendislik projeleri daha yeni yeni çözülüyor sanmıyorumki kaçmak içinde bi tünel ne bilim deniz altı felan yaptırmıştır herhalde


    Yol Güzeldir. Odak Bilgi İşlem
Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 15
fbi hitler argentina