folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fedor Geri Döndü !

Fedor Geri Döndü !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

müridler merak etmişimdir hep şöyle sağlam bi güreşçi bizdeki ahmet taşçı gibi mma'e katılsa nasıl olur diye.

tamam bir iki yumruk yer ama yakalarsa köşeye sıkıştırısa karşıdankinin kurtulma şansı yok diye düşünüyorum.

varmı bu tarz sağlam güreş kökenli sporcu mma de? ya da sağlam güreşçi vs mma ci maçı?

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı

Kimbo ile bu kapışsa kimbo bunu hış eder,

kimbo kim amk gitsin sokakta adam dövsün

Niye a.q, o boş adam mı öküz gibi herif,

Şimdi söyleyeceklerimi anlar mısın bilmiyorumda ben yine anlayacaklar için söyleyeyim Kimbo sanıldığı kadar iyi bir dövüşcü değil.

Nie değil ?

En başta bu adamın bir profesyonel altyapısı yok.Kendi kendine evde,bahçede antrenman yapıp ağırlık çalışarak bir noktaya gelmiş,internette sağda solda dövdüğü amatör adamların videolarıyla meşhur olmuş biri.

Kendisinin aksine genç yaşlardan savunma sporlarıyla,ağır antrenmanlarla bu sporu profesyonel olarak yapan insanların karşısına çıkıncada yenildi.UFC de ilk yenilgisini aldığı Seth Petruzelli bile MMA de pek isim yapmış bir sporcu değildir.İkinci yenilgisini aldığı Matt Mitrione ise gençliğinde Amerikan futbolu oynamış sonradan MMA e başlamış yine sadece son zamanlarda isim yapmaya başlamış bir dövüşcüdür.

Kimboda her ne kadar Allah vergisi güç,dayanıklılık olsada temel olarak bir alt yapısı olmadığı için bu işi senelerce profesyonel olarak yapan insanlar karşısında dayak yiyor.Ha belki adam diğerleri gibi 16-17 yaşından itibaren güreş,kickboks,judo vs bir dalda kendini geliştirip öyle devam etseydi şuan sonuçlar farklı olurdu.

Senin Kimbo hış eder dediğin Rus savaş sanatları dövüşçüsü 2004 Grand Prix ve dört kez Dünya Combat Sambo şampiyonluğu ve de Rus ulusal Judo şampiyonası altın madaya sahibidir.Kariyerinde yendiği en önemli bir kaç adamı sayarsak Jeff Monson,Brett Rogers,Andrey Arlovski,Tim Silvia,Hong Man ( bu rakibi kendisinden hem boy hem kilo olarak çok üstündü.Jiujitsu  ),Mark Hunt,Mark Coleman,Mirko Flipovic,Mirko Cro Cop,Antoio Nougiere,Semmy Schild ( bizim Gökhan saki kickboksda bu adam karşısında anca 2 round dayanabildi.)

Adam bu başarıları sayesinde ortak görüşlerle MMA tarihinin en iyi sporcusu seçildi.

Yani Fedoru bırak Kimbo Fedoru yener demeyi Fedorla Kimboyu dövüştürün demek bile söylenecek laf değil : )

u235 tarafından 18/Tem/15 17:19 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    cann bunu yazdı

müridler merak etmişimdir hep şöyle sağlam bi güreşçi bizdeki ahmet taşçı gibi mma'e katılsa nasıl olur diye.

tamam bir iki yumruk yer ama yakalarsa köşeye sıkıştırısa karşıdankinin kurtulma şansı yok diye düşünüyorum.

varmı bu tarz sağlam güreş kökenli sporcu mma de? ya da sağlam güreşçi vs mma ci maçı?

Dostum MMA de güreş altyapılı olan çok fazla adam var.Jon Jones,Dc,Brock Lesnar,Cain Velasquez,Chris Weidman,Khabib Nurmagedov,Chad Mendes,Chris Weidman güreşciler.

Zaten 7 siklet kategorisinin 4 şampiyonu gençliğinde profesyonel olarak güreş yapmış dövüşcüler.Ahmet Taşcıyı tanımıyorum ama internetde baktım yağlı güreşci galiba.Çok fazla adamı tanımadığım için yorum yapamam çünkü bir çok şeye bağlı MMA deki başarısı ama sadece güreş bilerek giderse MMA e şansı çok çok düşük.Çünkü biçok MMA ci en az 2-3 tane spora hakim oluyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bide beyler bu adamlarin yumrugu 1-2 yumruk diye hesaplanamaz.Bunlarin yumrugu normal yumruk degil.Ayrica hayati boyunca binlerce yumruk yiyorlar bunlar yumruga dayanikli.Anca boksorun,kickbokscunun,mma cinin yumrugu nakavt eder onları.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    cann bunu yazdı

Dostum MMA de güreş altyapılı olan çok fazla adam var.Jon Jones,Dc,Brock Lesnar,Cain Velasquez,Chris Weidman,Khabib Nurmagedov,Chad Mendes,Chris Weidman güreşciler.

Zaten 7 siklet kategorisinin 4 şampiyonu gençliğinde profesyonel olarak güreş yapmış dövüşcüler.Ahmet Taşcıyı tanımıyorum ama internetde baktım yağlı güreşci galiba.Çok fazla adamı tanımadığım için yorum yapamam çünkü bir çok şeye bağlı MMA deki başarısı ama sadece güreş bilerek giderse MMA e şansı çok çok düşük.Çünkü biçok MMA ci en az 2-3 tane spora hakim oluyor.

sağolsın hocam dediğin adamların maçlarına bi bakayım :)

ben biraz düz mantıkla düşünüyorum "ormanda ayıdan ringde güreşçiden kaçılamaz" diye.

baksana ruslar kutup ayıları gibi ringde her karşılaştıklarını bedeviye çevirmişler :)

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    cann bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    cann bunu yazdı

ben biraz düz mantıkla düşünüyorum "ormanda ayıdan ringde güreşçiden kaçılamaz" diye.

baksana ruslar kutup ayıları gibi ringde her karşılaştıklarını bedeviye çevirmişler :)

Türk lerin bittiği yerde ruslar başlarmış bide böle bi laf var hangi dürzü söylediye artık  :)

..Morali hep bozuk olan insan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    cann bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    cann bunu yazdı

MMA de en iyi amerikalılar,ruslar,brezilyalılar bide bazı meksikalılar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

bu adamlar insan değil belgeselde izlemiştim bunlar bir yumruk atsalar adam öldururler mma sporu yapanlar diğer dövuş sporu yapanlardan her zaman üstündür

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hiç anlamam bokstan falanda o koyduğun fotoalrda sondan 2.fotoda ki abinin(Brock Lesnar) omuz-boyun her neresiyse nası kasları var öle?  Benim bütün kasları toplasan o kadar etmez :D

edit : ki konu boks değilmiş sadece, karışık dövüşmüş sanırsam bu mma :D

MaviGozluDev tarafından 18/Tem/15 22:15 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı

Kimbo ile bu kapışsa kimbo bunu hış eder,

kimbo kim amk gitsin sokakta adam dövsün

Niye a.q, o boş adam mı öküz gibi herif,

Şimdi söyleyeceklerimi anlar mısın bilmiyorumda ben yine anlayacaklar için söyleyeyim Kimbo sanıldığı kadar iyi bir dövüşcü değil.

Nie değil ?

En başta bu adamın bir profesyonel altyapısı yok.Kendi kendine evde,bahçede antrenman yapıp ağırlık çalışarak bir noktaya gelmiş,internette sağda solda dövdüğü amatör adamların videolarıyla meşhur olmuş biri.

Kendisinin aksine genç yaşlardan savunma sporlarıyla,ağır antrenmanlarla bu sporu profesyonel olarak yapan insanların karşısına çıkıncada yenildi.UFC de ilk yenilgisini aldığı Seth Petruzelli bile MMA de pek isim yapmış bir sporcu değildir.İkinci yenilgisini aldığı Matt Mitrione ise gençliğinde Amerikan futbolu oynamış sonradan MMA e başlamış yine sadece son zamanlarda isim yapmaya başlamış bir dövüşcüdür.

Kimboda her ne kadar Allah vergisi güç,dayanıklılık olsada temel olarak bir alt yapısı olmadığı için bu işi senelerce profesyonel olarak yapan insanlar karşısında dayak yiyor.Ha belki adam diğerleri gibi 16-17 yaşından itibaren güreş,kickboks,judo vs bir dalda kendini geliştirip öyle devam etseydi şuan sonuçlar farklı olurdu.

Senin Kimbo hış eder dediğin Rus savaş sanatları dövüşçüsü 2004 Grand Prix ve dört kez Dünya Combat Sambo şampiyonluğu ve de Rus ulusal Judo şampiyonası altın madaya sahibidir.Kariyerinde yendiği en önemli bir kaç adamı sayarsak Jeff Monson,Brett Rogers,Andrey Arlovski,Tim Silvia,Hong Man ( bu rakibi kendisinden hem boy hem kilo olarak çok üstündü.Jiujitsu  ),Mark Hunt,Mark Coleman,Mirko Flipovic,Mirko Cro Cop,Antoio Nougiere,Semmy Schild ( bizim Gökhan saki kickboksda bu adam karşısında anca 2 round dayanabildi.)

Adam bu başarıları sayesinde ortak görüşlerle MMA tarihinin en iyi sporcusu seçildi.

Yani Fedoru bırak Kimbo Fedoru yener demeyi Fedorla Kimboyu dövüştürün demek bile söylenecek laf değil : )

Üfffff nasıl laf soktun bana, gerçi ince bi dokundurma olsa eğlenirim tamam der geçerim oda yok muhabbete bak anlarmısın filan, aş bunları artık, 

Neyse önceden çok fazla izlerdim bu döğüşleri benim sevdiğim tarz bu tarz şeyler sokak döğüşleri kural olmayacak dayanıklık güç vs... kimbo nun bedenine bakıyorum yumruğuna filan bakıyorum bildiğin öküz, birde Ferdo ya bakıyorum beden olarak onunla kıyaslıyamıyorsun ama dediğini göz ardı etmemek gerek eğitim antreman tattik filan, mesela şu resimlerini gösterdiğin adamları tanımasan kim alır dersin, kimbo karşısında, gerçi onuda geç şu budist rahipler filanda manyak adamlar kafalarında demir filan kırıyorlar matkap delmiyor filan işte onlarla karşılaştıracaksın onlarda sokak ta,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3144 Toplam Mesaj: 22
fedor