Fedora Yardim!
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar saglıklı olur bilemem ama teoride olması gerekiyor:)
-----------------------------heh ben bunu bekliyodum zati :D
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------birimiz kendini feda etmeli bu iş için :P
gönüllü istiyorum :P =))
ben denerim olum :D tarzan neyden kormuş heheh en heyecanlısı nvidia yeni driver çıkardımı oluyo :D gerisi yalan hehehBy_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------Live cd gibi değil flash belleğe kurduğunda çalıştırdığında ve üzerine program vs şeyler kurduğunda kayıtlı kalmaktadır bu yüzden usb bellek boyutu büyük olursa sizin için iyi olur sonradan zorluk çekmezsiniz :)
tamam kardeş :D bazı kendini bilmezler baaazısitelerde olmuyo ben denedim yazmıştı 8.04 zamanında :D ordan kafamı kurcalıyodu :D ondan tedirgindim ben bi deneyim olursa(Ki ben bu güne kadar linuxta olmayan bişey görmedim) 10-20gb flash edinirim itele gitsin :Dedit: aslında bu mantıkla o blue-ray şeyside olmaz mı acep :| basacan o dvdlere yanında dolandırcan :D
edit1: ooohaaa abi bi sistem bu kadar mı hızlı olur 9.04 de cd de hata vermişti 4gb toshiba belleyi ext3 yaptım iteledim içine manyak gibi çalışıyo an itibariyle.. wwooaaww :D bundan sonra cd-rw olayı benim için tamamen bitmiştir :D
edit2: masaüstüne falan attığım kısayollar tekrar açtığımda duruyodu demekki çalıyo :D