Felaket Tellallarına Gelsin
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
ultrAsker bunu yazdı:
oo iyi saçmalanmış konuda :))
-----------------------------Yok yani ben şimdi rakı içiyor diye birini yadırgasam yobaz olur çıkarım :D
Kaldı adamın dininden sanane. Hikayeyi dinle.
Adam gerçekleri söylemiş. O kadar felaket tellallarına noldu? Kriz nerede?
Yani millet hikayeyi değilde başka şeyleri anlamak istiyor..
Şimdi sende dersin kriz oldu öldük açlıktan falan ben kaçarım ortadan o zaman :D
-----------------------------ben zaten sana demedim onu :) yalnız her dönem olur bu tarz laflar normaldir. şu an güllik gülistanlık bi durum yok ortada. buna a kişisi kriz diyebilir sen kötünün iyisi diyebilirsin bakış açısına bağlı biraz. fotoğrafçılara güldüm ben :)
edit: biraz geç editlemişsin :D
-
Demekki adam rolünü iyi yapan bi oyuncu baksana millet adamı hacı hoca sanıyo :D
Bırakın olm adam bi oyuncu karıyada gider rakıda içer :)
-
Clostridium bunu yazdı:
ben gırgırına koydum hemen felsefe parçalamana beni konuyu mahvetmeye calısan biri durumuna düşürmene gerek yok hocam rahat ol biraz ((((:
ordaki sözlerin anlamını kavramayacak kadar ahmak ve kendini beğenmiş olmadım hamdolsun izliyorum cıktıgı ilk günden beri kv'yi ki oyunculugu gereği insanlara verdiği öğütlerede son derece saygım var ki olmalıda dinimiz gereği ayrıca konuyada konuyu acan kardeşimede saygım sonsuz sadece ömer baba hakkında birşey koymak istedim olay bu MaTRaX..
sakın beni bi resim koydum diye yargılamaya calışma ustad gözünü seveyim (;
tamam hocam panik yapma :)
bazen sevdiğin takip ettiğin şey de olsa yaptığın bir yanlış hareket onu başkaları tarafından başka bir yere getirir...buna dikkat et yeter...