Felekten Bir Gece (Film)
-
patates, çevremdeki ve nette gördüğüm herkes bu film hakkında benzer şeyleri düşünüyor. sorun sende.
-
Film güzel bende geçen gün izledim tavsiye ederim ,)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
patates, çevremdeki ve nette gördüğüm herkes bu film hakkında benzer şeyleri düşünüyor. sorun sende.
-----------------------------ya bence komedi filmi rahat 20 30 yerde reaksiyon vermeli izleyene çıplak sihal serileri gibi absürd komedi severim sık sık güldürmeli.
burda çok nadir dediğim gibi 50 dk da iki kere filan tebessüm ettirdi yarıla yarıla neresine gülündüğünü soruyorum
birde ben düblaj izledim malsef siz altyazılı izlediyseniz belki o olabilir sonucu ama çok ucuz komiklikler vardı.
-
patates bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------ya bence komedi filmi rahat 20 30 yerde reaksiyon vermeli izleyene çıplak sihal serileri gibi absürd komedi severim sık sık güldürmeli.
burda çok nadir dediğim gibi 50 dk da iki kere filan tebessüm ettirdi yarıla yarıla neresine gülündüğünü soruyorum
birde ben düblaj izledim malsef siz altyazılı izlediyseniz belki o olabilir sonucu ama çok ucuz komiklikler vardı.
-----------------------------belki de ben altyazılı izledim çok çok yarılarak gümesemde yine de bir komedi filmini karşılıycak herşey vardı içinde. tabi herkesin zevkleri farklı
-
50 defa yazmışımdır bu film ( hangover ) hakikaten çok eğlenceli bir film zaten o şişko zack galifianakis mi neydi beni bitiriyor :D
-
Herkes herşeyden aynı tadı almak zorunda değilki.
Bende yeni izledim Little Man izleyin süper komik.
-
dyrnade bunu yazdı:
Herkes herşeyden aynı tadı almak zorunda değilki.
Bende yeni izledim Little Man izleyin süper komik.
-----------------------------evet bu film güzldir mesela:)
yarmaz ama gükdürür sıkça:)
-
Triumph bunu yazdı:
bunu seven bunuda sever diyerekten bi tavsiye de ben verem.
super bad
-----------------------------arkadaşım kardaşım helal sana
daha bu tavsiye ettiğin filmin ilk 20 dk sını izledim süper gidiyor bana böyle filimler söyleyin:)
-
bugragorkem bunu yazdı:
cızdım