folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Felsefe Kitap Tavsiyesi

Felsefe Kitap Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AglayanCocuk
    AglayanCocuk's avatar
    Erkek

boraks bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum yukarıda yazılanların hepsini geç.Neden biliyor musun, onlar belli ki iyi okuyucu değil.Yeni başlayan biri yukarıdaki bazı kitaplarda boğulur.Sen Orhan Hançerlioğlu'nun "Düşünce Tarihi" adlı kitabından başla.Terimsel ifadeleri yoğun kullanmadığından gayet akıcı üslubu ile önce isimlere ve bazı kavramlara aşinâ ol ondan sonra ilgine göre kitapları kendin seçer yoluna devam edersin.Felsefenin en klasik tanımı "yolda olmaktır."Onun için bu yola girişte başlangıç olarak birilerine sorsan da o yolda her zaman yeksin bunu da unutma.

Ebook buldum, indirdim, saol. Yarından çıktısını alır okurum... Güzel bir kitaba benziyor...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

boraks bunu yazdı:
    dostum yukarıda yazılanların hepsini geç.Neden biliyor musun, onlar belli ki iyi okuyucu değil.Yeni başlayan biri yukarıdaki bazı kitaplarda boğulur.Sen Orhan Hançerlioğlu'nun "Düşünce Tarihi" adlı kitabından başla.Terimsel ifadeleri yoğun kullanmadığından gayet akıcı üslubu ile önce isimlere ve bazı kavramlara aşinâ ol ondan sonra ilgine göre kitapları kendin seçer yoluna devam edersin.Felsefenin en klasik tanımı "yolda olmaktır."Onun için bu yola girişte başlangıç olarak birilerine sorsan da o yolda her zaman yeksin bunu da unutma.
    Senin gibi genelleme yapan bir insancık daha görmedim.Dostum boşver onları ilacın bende.He amkkk

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Dev1L bunu yazdı:

sofinin dünyasıyla simyacıdan basla

bunu bir çok kişiden duymuştum okumam için.... O yüzden netten pdf olarak indirdim okuyacağım onu.. Tşkler dostum.

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    phoneix bunu yazdı:

Ruhun Fiziği-Fabio marchesi 

Mutlu olmak için beklentilerini küçük tut.Yazı niye yeşil oluyo amk.

Felsefeye yeni başlamış birine okuması için önerdiğin kitap yukarıdaki gibi "kel alaka" olursa elbette böyle söylerim.Bilmiyorsan konuşmayacaksın.Bu foruma yazdıklarımı takip edersen bunu anlarsın.Söylediklerin "laf ola beri gele"...

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

alacaklarından değilde almayacaklarını söyleyeyim bende. secret gibi aptal kişisel gelişim kitapları alma. sıkılırsın. yok 10 adımda zengin olmak enerji ile dünyayı yönetmek falan. tırt kitaplar onlar. sürekli aynı şeyi tekrar ediyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

simyacıyı iyiydi  ama  s. dünyası felsefeyı daha ıyı anlatan bı kıtap 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Montaigne - Denemeler

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

Macit Gökberk, Felsefe Tarihi (öncelikle Antik Felsefe Bölümü)

Platon'un tüm diyalogları...

Bunlarda tüm felsefe tarihinin temel sorunları daha anlaşılır bir dille anlatılıyor. Rahat bir okuma yapabilirsin. Birde genel bir fikir vermesi için A. Kadir Çüçen'in bir kaç kitabına bakabilirsin.

http://www.idefix.com/kitap/bilgi-felsefesi-a-kadir-cucen/tanim.asp?sid=IF5SH6T6QF3FNMSQIRP5

http://www.idefix.com/kitap/felsefeye-giris-a-kadir-cucen/tanim.asp?sid=GPD1G814HG5GQA0EOL9B

Kolay gelsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

çizikkk

deliliğe övgü çok ağır geldi bıraktım.

hayvan çiftliğine başlıycam bir ara. onun dışında simyacı sophienin dünyası başlangıç için güzel bence..

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 6457 Toplam Mesaj: 30