Fener Hisseleri İçin Ne Düşünüyorsunuz
-
arkadaşlar şimdi bu aziz yıldırımı aldılarya herkes diyor fener hisseleri yerlerde param olsa fener hissesi alırım 3yıllık istatistiğe baktım fener hisseleri hep 50 60 civarı geziyor şuan 56.50 gerçi arada 100 lü rakamları gördüğüde olmuş yarın alsam zarar edermiyim beklesem daha düşermi bide bu fener hisseleri neye göre inip çıkıyor mesela şimdi buadamlar maç kazansa artarmı herkes çok övüyor buaralar kararsız kaldım
not:konu niye gizli diye sormayın gizli işte
-
Zarar edersin veya etmezsin demiyorum ama TFF Etik Kurulunun açıklamasından sonra mahkeme ne karar vericek? Burası önemli..
Fenerbahçe aklanırsa ki aklandı gibi duruyor. Hisselerde büyük artış olacaktır. Ve büyük kâra geçiceksin :)
Unutma durum kötüyede gidebilir :)
Not: borsa bilgim yoktur. -
biyerde yükselir, böyle kalmaz
-
Mayıs ayında Aziz Yıldırım çıkıyor çıktığı zaman ortalık karışacak Fenerbahçe'nin hisseleri yükselir diye düşünüyorum.
-
uzun vaadede kazandırır kısa vade için düşünüyorsan alma.
-
ben olsam 40.00 dan yukarıyken almam uzun vadede
100,00 yapmış ama 40.00 alış için en uygun gibi
bide adamların reisi içerde ne olup ne biter bilinmez !
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Zarar edersin veya etmezsin demiyorum ama TFF Etik Kurulunun açıklamasından sonra mahkeme ne karar vericek? Burası önemli..
Fenerbahçe aklanırsa ki aklandı gibi duruyor. Hisselerde büyük artış olacaktır. Ve büyük kâra geçiceksin :)
Unutma durum kötüyede gidebilir :)
Not: borsa bilgim yoktur.
-----------------------------hocam bu açıklama nezaman olucak
-
la bu konu gizliydi kim oynadı
-
Altın Altın Altın Altın Altın Altın Altın Altın
uzun vadede 3 aydır elimdeki avcumdakini altına yatırıyom :)
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------Mayıs ayında Aziz Yıldırım çıkıyor çıktığı zaman ortalık karışacak Fenerbahçe'nin hisseleri yükselir diye düşünüyorum.
-----------------------------aynen katılıyorum . fenerin cas davasını çekmesini gizli bir anlaşma yapıldığı yorumu yapılabilir yani aziz başkanın çıkma ihtimali çok yüksek :) ee aziz başkan çıkıncada fener hisselerinde bi hareketlilik olur elbet :)
-
1 yıldır imkbde oynamıyorum, çok şerefsizlikler oluyor, yurtdışına oyna dax, dj, nasdaq filan veya emtialara oynayın soya fasülyesi filan alın, paranızı imkbde ki çakallara kaptırmayın.