Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş (Kartal Gol ! Gol ! Gol ! )
-
rezinl fenerbahce :)
Koyu bir GALATASARAYLI olarak iki takımında amk deyip beşiktası üstün basarılarından dolayı kutlarım :) -
tecrübe kazanıyoruz inş seneye
-
Kepaza oldular ama erkek olamadilar, Inonude kufuru birak cicekle karsiladilar bu kolpalari, yaptiklarina bak.. 12 gun sonra inonude taraftariniza bilet yok, geleni koma yapmayan namert olsun.
-
bize bilerek mi yeniliolar napiyolar abi kac yildir yenilion bari hirs yapip bi mac kazan ligi gectim tr kupasini 25 yildir alamion bunda bari adam gibi oynayin ben fenerlilerle dalga gecmekten biktim adamlar hala yenilmekten bikmadilar
BesiktASK
-
ağlamakkk istiyorumm ya bu çirkeşleri yine yendik yaa Nasıl kudurdular golü yiyince Tekmo tokat dalıolar bide.. Çarşıyada Helal olsunn Çok akıllı davrandılar sustular sustularr Uzatmalarda 50bin kişiyi susturdular...
Birde TÜMER METİNN EL KOL HAREKETİ YAPIODUN KÖŞE DİREĞİNİ TEKMELİODUN O DİREĞİN ÜSTÜNE OTUR BAKAYIM ŞİMDİ...
SİYAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
-
selcuk derelıye ne demelı ? yan hakem ıkı kre kart goster dedı götü yemedi yavşağın ..bizim oyuncular ayrı aq hele kezman yok mu tam ibne bn cıksam daa ii oynarım derler ya aynen ole işte .. neyse bı yandan aldılar fınal vızesını elımızden amcalar bı yandanda kendımız verdık kutluorum bjk lı arklarımı ve murıdleri(:
-
gs lıyım beşiktaş tebrikler bu sene kupa sizin maç filan izleyemiyorum
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
tecrübe kazanıyoruz inş seneye
-----------------------------
23 yıldır tecrübe kazanıosunuz herhal tecrübe abidesi oldunuz ama hala o kupayı 23 yıldır alamadınız :P beşiktaşı ve taraftarlarını kutluorum -
istikrar abidesi olduk
kupada bizim kadar istikrarli takim yok :)
-
kazmalıktada yok :D