folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fenerbahçe Beko Avrupa Şampiyonu

Fenerbahçe Beko Avrupa Şampiyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Fenerbahçe için NBA takımlarindan biriyle maç yapacak deniyor ama Oklahoma adları geçiyor,  Dünya turu yapacakmış FB çünkü yeni sezon çalışmaları için.

Bir de NBA şampiyonuyla EuroLeague şampiyonu karşılaşsın deniyor ama dur bakalım.

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Fenerin şampiyonluğunu bir Türkiye Cuhruriyeti vatandaşı olarak içten dileklerimle kutlarım.

Ayrıca belirtmek isterim ki herhangi bir X takımı şampiyon vs olduğunda gece 12de bütün şehir uyurken konvoy yapıp arabayla şehir içinde mal gibi dolaşıp kornaya abanan ne kadar oç varsa bende onların dişi soylarına konvoy yapıp abanayım. Panik ataktan uyuyamadım gece, diri cadı gibi ayaktaydım, şimdi ruh gibiyim...

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Fenerbahçe için NBA takımlarindan biriyle maç yapacak deniyor ama Oklahoma adları geçiyor,  Dünya turu yapacakmış FB çünkü yeni sezon çalışmaları için.

Bir de NBA şampiyonuyla EuroLeague şampiyonu karşılaşsın deniyor ama dur bakalım.

2014 de spurs ile yaptilar

317seref tarafından 26/May/25 23:39 tarihinde düzenlenmiştir

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

NBA lig kuracaktı avrupada orda fenerbahçe ve realmadrid olacak deniyordu ne oldu bilmiyorum.

Türkiye de futbolda büyük şanssızlık yaşasada para siyaset hiç çözmese genele baktığınız zaman tüm dalları kattığınız zaman fenerbahçe bir numara.

Toplam Hit: 2769 Toplam Mesaj: 35
basketbol fenerbahçe kupa avrupa anadolu efes euroleague