Fenerbahce Xp Temasi
-

bu temanın calışması icin windowblinds 4.5 ve ya 5 programı gerekli
Xpde calışıyor ama vistada calışır mı bilemem
rardaki FENERBAHCE_WB SKIN adlı klasörü
c'de windowblinds klasörünün içine kopyalayın
ve burda FENERBAHCE_WB SKIN klasörünün içindeki
FENERBAHCE_WB SKIN adlı 21.4 kb'lık dosyaya çift tıklayın
sonra windowblinds programını açın
burdan FENERBAHCE_WB SKIN i seçin ve apply deyin
FenerLi kardeslerim kacırmayın bence...
http://rapidshare.com/files/22464661/FENERBAHCE_WB_SKIN.rar -
windowblinds?
bulamadım
-
tema güzelmiş .
-
Afetmez yapabildinmi ?
Klasoru nereye kopyalıyoruz tam olarak ?
-
hocalar nereye kopyalayacağız bı skın klasörünü bulamadımda yapan varsa anlatabiliri?
-
By Gizemli sagolasin guzel biseye benziyo..Bu temayi kullanabilmek icin windowblinds programi gerekiyo..
Netten baktim ama sadece 1 aylik deneme surumu var..Crack li programi sende varsa upload edebilirmisin?Veya kim indirirse buraya upload edebilir mi?
-
galatasaray teması yoqmu yaa....
-
su windowblinds programını bulacak bir hayırsever yokmu yaw :S
-
ya bu windowsblinds adı çok tanıdık geldi, ne programı bu? daha önce kullanmıştım bu isimde bişey ama ne olduunu unuttum :)
-
beyler ben yaptım cok süper oldu valla yapmanız gereken tek sey windowblids programını indirip kurun sonra fenerbahce_wb rarlı klasörü windowblinds 'i kurduğunuz yere cıkartın bütün dosyaları orada fenerbahce_wb_skın diye bir dosya olusacak oradan 22 KB lik FENERBAHCE_WB_SKIN dosyası war onu cift tıklayın program zaten otomatik acılıyor ondan sonrada ekrandaki fenerbahce skınınini tıklayın ve ve soldaki aplyy my chanes war sol tarafta onu tıklayın ve yeni temanız haıylrı olsun yalnız windowblinds 60 günlük sürümü ben crackini arıyorum bulursam eklerim buraya hadi koaly gelsin.
-
windowsblinds:)
sorunda orda bende yok
aradımbulamadım
gizemli dayı haber beklıyoruz:)
yada dıgerlerınden
Hey Muidler :d
haber beklıozzz:D koyu fbliolaraktan:D
Toplam Hit: 2791 Toplam Mesaj: 21