Fenerbahce.Com Sql İnjection

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek
    Guzel is eline saglik...

Chicagoan TRTC34
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Sql Injection döküman isterük..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Kendin bulduguna eminmisin??? Ben bunu Al3m_krali'nda gordum...Tabi sen o kişiysen yani murat'san o ayrı konu.. Neden bazı şeyleri kendimiz bulmuş gibi gösteririz anlamam...Vede herkes aynı temayı kullandıgı için gs, bjk hepsinde aynı sonuc çıkıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    alem kral kim :) oda bulmuştur olabilir arkadaş allah allah ben bunu ilk fenerbahcede bulmadım webaslanda makale okuyordum orada buldum sonra google baktım fenerbahce.com vardı karakartal.com vardı aynı scripti paylaşım dedim alem kral mıralda tanımıyorum oda bulmuş olabilir sanki kanserin çaresini buldukda paylaşıyormuşuz gibi oldu ben buldum sen buldun yok o buldu banane arkadaş ben sizinle paylaştım bundan önceki yayınladıklarımıda alem kraldan aldım zaten :) hadi chaw

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Tartışmaya girmicem. Sonucta onuda tanımam sitesinde yazdıgın kadarıyla tanıyorum. Nedense yöntemler benziyor..Öyle olsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Sql ijection yötemleri zaten standartıt Xpacht İd atlatma Html injection yani bu standart bişey php deki kodlama hatasından php dosyasına başka bir tablo ve clomb deki verileri çagırma işlemi union+select seç  null,null tablo adı gibi yani bunlar standart clombları ve tabloyu tamamlaman yeterli

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    evet ensonunda sistem adminleri uyandı açıgı fixxlediler Geçmiş olsun :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    ben ispikledim:D yeni açık buldum diodn bu mydu la hani 54 000 sonuç weriodu googlede:D onuda paylaş

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 3488 Toplam Mesaj: 19