Fenerbahce.Com.Tr Ye Bi Şeyler Oldu
-
CodeCryer bunu yazdı:
-----------------------------lan siktir git yarram
iki kod yazınca götünüz kalkıyor aq
bi degelmiş özelliğini sayıyor kerane oruspuları gibisatılıkmısınız lan ben şunu şunu yaparım diyonuz salaklar
sikimin coderları
bide hack mack ayağına yattı üstteki boklar bi bok bilmeden konuşur alttaki yalaklarda onu destekler sizin aklınızı sikiyim emi
öküzlerbizde koz yazıyoz ama knedimizi sizin gibi piyasa yapmıyoz satılık oruspu koderlar
-----------------------------piyasa yapmaya calısan sensin
beni tanıyan tanır senin gibiler tanısada bişe degişmez
işim var gucum var sonucta
sacmalayıp durdun gece gece
-
senin bu yazılarını okuyupta bişi yazmamak elde değil. pc hakkında herşeyi bilsen ne yazarki sen insan olmayı öğrenememişsn..gerisinin a.q zaten
-
ayıp ediyosun codecryer. yarr..k gibi tartışıyonuz ben daha davsın ne oldugunu bilmiyom :)
-
kardeşim küfür etme önce 2.si 2 satır kod kod mu ? senin öğrenmeye kalktığını emin ol ben kullanmıyorum bile artık projelerimde :) oyle 3 gundur değil 3 yıldır yapıyoruz bu işi prof olarak artık gerisini sen düşün :) beleşe proda yazmıyoruz ile rfi scanner at bir drop saydır forla girsın ceksın karşıdan html yi indexof la baksın muhabbeti değil bizim işlerimiz ;)
-
ayıp yatakta olur bi iki dakka sonra daha datlı olur
siktir git kodunu yaz lan o zaman amcık ne laf atıon millete
amına koduklarım
-
siktir git yaz lan kodunu o zaman
-
CodeCryer bunu yazdı:
-----------------------------
siktir git yaz lan kodunu o zaman
-----------------------------olm salakmısın sen git işine gucune yada kormusun msn adresim var
gel oraya
-
msn e gelsem nolacak kaveden 2-3 adam toplaıp döşecezmi
-
CodeCryer bence çok ayıp ediosun.kalkmışsın yalakları fln demişsin.ben bu adamı ne tanırım ne ederim ama sen bu sitede yetkileri olan birisin ve şu anda attığın postlara bi bak çok aciz duruma düşüosun.çok ayıp etmişsin.yetkili kişilerin banlanma gibi bi şeyi varmı bilmiorum ama bence senin banlanman lzm ;)
-
yw sikerim uımtumda değil dünya