folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Fenerbahçelilere Ayıp Edildi...(Bir Gsli Olarak)

Fenerbahçelilere Ayıp Edildi...(Bir Gsli Olarak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ben galatsaraylıyım bilen bilir ama teröriste birş ey yapıulmazken fener bahçe taraftarına böle davranılması beni üzdü...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    polisin teroristevurmamasının bi nedeni de vurdugunda AYIPLANMASI AMA fblilere vurmamalıydılar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Ya Kardeş Fenerbahce nin Taraftarı(genel Olarak) Bukadar Cahil Değil Bir Anonsa Karşı Olaya Kaçmaması Lazım. Amas Polisler de Aynı Okadar Kötüde Olmaması Lazım Ama Polise Vurmakda Ayıp Polise Saldırmasalar Okadar Sert Davranmazdı Polisler Hem Onların Dokunulmazlığıda Var:..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Erkek
    Ne kışkırtma olursa olsun polise yumruk atana ben adam demem dua etsin o jopu bir tarafına sokmamışlar..

Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Doğru Diyor Hoca
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek
    Polis Melek A.q Kadınlardan ne istiyorlardı milletin kafalarını yarmış kanlar içinde kalmış genede Doğru yapmış diyorsunuz... jop soksun diyosunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Burak34
    Burak34's avatar
    Erkek
    Kardeşim polislerde emirlere itaat ediyor.Dün televizyonda gördüm şerefsizin teki elindeki sopayı polisin kafasında kırdı bunun gibilerine ancak bu yakışır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    yaw ayıptır kardeşim polise vurduğu için jop girsin diosun polisi haklı görüosun.doğuda vurmayı bırak taşla sopayla dalıolar pkklılar yetmi molotof sallıolar bizimkiler kıllarını kıpırdatmıyo.yaptıkları en ağır şey hala biber gazı.vurcaksa bunlara vursunlar...

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Mistik Orda Kendini Polis Yerine Koy... Bak Bakalım Kadın Dövme Zevkinle Alakası Varmı?.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek
    Hp32 sen yazdıklarmı okumuyorsun galiba Orda zevk alıyor diye cümle geçmiyor sadece polisinin orda çok aşırı bi tepkisi vardı. Oraya gelenler neticede tutuğu takımı desteklemeye gelmişlerdi Manisayı Elegeçirmeye değil....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Mistik Dai Kendine Gel Yazdıklarımızı
    Polise Vurulurmu Amk Sonrada Job Yiyince Sert te Olunca Aha Fener Gitti Bu Cimbomda Yaada Kartalda Aynımı Olcak Tartışılır Neyse Takım Muhabettini Salla Hak,Hukuk Die Bişi Var Suçsuza Bile Acımıolar Bunumu Tartışcam Senle Dokunulmazlık Hakkını Çiğnio Polisin Bi ziktim Taraftarı Bile Tutuklanmıo Suç Taraftarda Olmayabilir Ama Yenilgi Hırsıyla Saldırı Bence..
Toplam Hit: 2487 Toplam Mesaj: 15