Fenerbahçe"Ye Ceza Yağdı
-
beter olun ipneler :D
-
fenerbahçe gerçekten ciddi bi güç. o kadar büyük bir güç ki beşiktaş, galatasaray ve federasyon birleşerek feneri alt edecek seviyeye geliyor.
-
Auerelio adamı dövsün adama 2 maç ceza gelsin ayıp be bülen ataman a 20 maç ceza verdiler
-
" Kurul ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl + 20 bin YTL, Asbaşkan Ali Koç'a 2 yıl + 30 bin YTL, Asbaşkan Murat Özaydınlı'ya 6 ay + 10 bin YTL, Asbaşkan Mahmut Uslu'ya 1 ay ceza verdi. "
haluk ulusoy araba mı alcak ne.?! kafadan 60bin YTL bu cezaları kaldırmak içinde bi 200bin YTL alsa.. ohh ne güzel :D
-
fener daha ağırını haketti aq.kendi statlarında adam dövüyolar 50 kişi çullandı adamın üstüne.delikanlılktan zerre kadar anlamıyo aqduklarım.ama inönüye bekleriz yani adam nasıl zikilir o zaman görürsünüz.
-
bknz fistan ne demiş :
fenerbahçe gerçekten ciddi bi güç. o kadar büyük bir güç ki beşiktaş, galatasaray ve federasyon birleşerek feneri alt edecek seviyeye geliyor.
daha ne diyeyimki .. adamlar amcalrına soledıler sunları ceza verın dıe onlarda yaptılar işte..mactaki hakem barız satın alınmıs kopek! bak yıne delı oluorum banlanıcam amk susuyum ben
-
Ben bu klubun baskani olsam takimi ligden cekerdim,folklor ekibi kurardim ,bide "yurttan sesler" korosu kurardim :D
Not: GS-FB-BJK gibi takimlarin taraftari degilim :)
-
Bugune kadar saha icinde bile kimseyle kavga etmemi$, tarti$mami$ Mehmet Aurelio neden Ricardinho'ya saldirdi?
Sizce nedeni nedir?
O kadar dovulmesi gereken adam varken neden vatanda$i Rico?
Aurelio'yu bu kadar sinirlendiren neydi?
-
fenere böle iki ceza daha verseler amatör lige düşer ibneler,
bunlar malı zaten böyle sahtekarlıkla götürüyolardı,zaten fenerbahçeyi süper ligde kendilerinden başka seven takım kalmadı.Fener zıçtı bu sene
AZİZ BABA BAŞKAN FENERBAHÇE PERİŞAN
-
amk. cocukları bizim amcamız dayımız yokki onlarada böyle cezalar versinler napcan işte yalanla,dolanla şampiyon olcaklar siz zaten ne zaman alnınızın teriyle şampiyon olduğunuz amk. hep böle işte ya hakem ya federasyon cart curt arkdaşında dediği gibi fedarasyonun fenere gücü yetmiyo yanına bide diğer takımları alıo bu kadar acizmisiniz be yazık amk. bide etrafta büyük takımız diye dolaşıyonuz. bjk,gs bu kadar aciz duruma düştüyse ne diyim. meyve veren ağacı taşlarlar bunlarınkide aynı hesap baktılar fenerbahce tek başına gidio ne yapcaklarını bilemediler ipneler. ergun gürsoy ne güzel demişti '' fenerabhce bizi her alanda geçti '' keşke hepsi bu kadar dürüstü olsa..