Ferdi Tayfur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin 

Güzel şarkıları vardı gençliğimizde çok dinledik, halen ara ara dinliyoruz. Zamanında 2-3 kasetini almışılığız var benim hakkım varsa helal olsun, çokda korsandan dinlemişliğimiz var oda hakkını helal eder inş. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

2 Ocak'ta hayatını kaybeden Ferdi Tayfur'un cenazesi AKM'de düzenlenen törenin ardından Barbaros Hayrettin Paşa Camii'ne getirildi.

Hamilelik nedeniyle cenazeye katılmayacağı söylenen kızı Tuğçe Tayfur da camiye gelenler arasındaydı.

Ferdi Tayfur'un son anlarına kadar yanında destekçisi olan yeğeni Şirin Gözalıcı, Tuğçe Tayfur'un cenazeye katılmasına tepki gösterdi.

"O buraya gelmeyecek' diye bağıran Şirin Gözalıcı'ya, Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ağır küfürler ederek karşılık verdi.

Necla Nazır ise kızını sakinleştirmeye çalıştı.

Bu adam şu kızından ve gelgit kafalı Necla dan ne çekti be.

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selox
    selox's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin. 

Dünyadan bir ferdi baba geldi geçti. Artık bir daha babalarını bulursa kavga eder küser trip yapar.  "Ölüm bütün planları bozar." 

Anne ve babalarınızın kıtmyetini hayattayken bilin.

Her Zaman İyiler Kazanır..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

valla ben de severdim yalan yok ama arabesk müziğe iyi bakmıyorum. şimdi götümüzdeki kıllar kadayıf olmuş dinliyoruz sorun olmuyor. ama çocukluğumuzu silkti bu arabesk kültürü ve şarkıları. hep acı çekilmesi gerektiğine inandırıldık. acı, keder kafamıza kodlandı. bunu milletçe çoğumuzun aşamadığını düşünüyorum. şimdi böyle remiksli falan da eğlenceli geliyor ama çoğu arabesk şarkısı ve şarkıcısı aslında çekilmez seslerdi.

Allah rahmet eğlesin, toplum tarafından sevilen, kiminin hayatına dokunan bir insandı. Fakat arabesk müzik için tespitlerin çok doğru hocam. Arabesk müzik ülkemizde çok derin yaralara sebebiyet verdi. Bilinçli olarak toplum mühendisliği yaptırıldı bir dönem. Karamsar ol, sen bir şey yapsan da bir halt olmayacak mutlu olamayacaksın boşuna çabalama denildi koca nesillere. Kayıp nesiller yaratıldı. Şükret, boşa çabalama dendi müzikler üzerinden. Vaktini doldur ve git sesini çıkartma denildi insanlara. Çok ciddi ve kötü etkileri oldu toplum üzerinde. Arabesk romantizmini bu bahsetiğim ve daha geniş bir perspektif sebebiyle hiç sevmedim, hala sevmiyorum ve muhtemelen hiç sevmeyeceğim.

antichrist tarafından 04/Oca/25 21:05 tarihinde düzenlenmiştir

|~_~|
Toplam Hit: 1472 Toplam Mesaj: 15
ferdi tayfur