Ferhat Güzel (For Hot) - Begüm Begüm Huuu
-
Az önce facebookta izledim gülmekten yırıldım :D:D
Topaloğlu2 buda :)
-
Yemin ediyorum.Ağlayasım geldi :S
-
mustafa topaloglu, ajdar, ferhat güzel, ismail yk vs. gibi isimler nasıl hala bu piyasadan ekmek yiyiolar aklım almıyor ya :|
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
mustafa topaloglu, ajdar, ferhat göcer, ismail yk vs. gibi isimler nasıl hala bu piyasadan ekmek yiyiolar aklım almıyor ya :|
Mustafa Topaloğlu,Ajdar,İsmail YK yı anladımda Ferhat göçerin nesi var Çözemedim gayet güzl parçaları var.Başka biriyle karıştırıyor olmayasın Ferhat göçeri -
bu tarz işleri bırakın mustafa topaloglu yapsın TR de bunu yapan o ve hep o olarak kalacak milletçe özentilikten kurtulamadık gitti lanet olsun
-
EWELANCHE bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
mustafa topaloglu, ajdar, ferhat göcer, ismail yk vs. gibi isimler nasıl hala bu piyasadan ekmek yiyiolar aklım almıyor ya :|
Mustafa Topaloğlu,Ajdar,İsmail YK yı anladımda Ferhat göçerin nesi var Çözemedim gayet güzl parçaları var.Başka biriyle karıştırıyor olmayasın Ferhat göçeri
-----------------------------güzel yazıcaktım o da arada kaynamı$ :P
-
vay be tesadüfe bak kaç gündür bu şarkıyı arıodum madcon'muş allah razı olsun
-
adamda ses var , varda tarzı yanlış :|
-
Ferhat = For Hot
cok komik ya , ama sadece komik :S
-
ferhat güzel our herodaha ıyısı yapılana kadar 1 numara en az 40 kere ard arda dınledım yaa sıkılamıyorum parçadan huuuuuuuu suçu kendıne at beybiiii,abi böyle adamlar oldukça zaten çok şarkı yaparlar :S ciddimi bu ya
Toplam Hit: 8003 Toplam Mesaj: 47