Ferrari İçin Bunu Yermiydiniz
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1150660080020&ref=nf
sanki ben yiyormuş gibi oldum midem sallanıyo ak :S
-
Bok olmadığı sürece problem yok... (videoyu henüz izlemedim.)
Edit: Ferrari için olsa yenir. Kaldı ki arkadaki araba RX-8 gibi duruyor. Bear Grills bir bölümde bunun gibi yığınla böcük yiyor. Hala ölmediğine göre problem yok.
-
ferrari için deil de audi A3-Q7 bide Rx8 verirlerse 2-3 tabak yerim heralde :D
-
Yerim.
-
eyw abi iğrençsiniz :D.
şaka bi yana canlı olmasa bi yere kadar OK dicemde, canlı kanlı çıtır çıtır geçermi lan o boğazdan
-
izlemedim ama yemem :D
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------http://www.facebook.com/video/video.php?v=1150660080020&ref=nf
sanki ben yiyormuş gibi oldum midem sallanıyo ak :S
-----------------------------
en küçük kardeş ile baba oturmaktadır, çocuk babasına sorar ;baba para kazanmak için neler yapılır ?
baba eşine derki ,hanım bruce wilce sana 100 bin usd verse yatarmısın der
hanımı; evet neden olmasın birkereden ne çıkar der.
baba yetişkin kızına sorar , peki sen der
kızı , baba kızma ama der o parayla kendime en iyi bir spor araba alırım .
baba yetişkin oğluna sorar , oğlum sen yatarmısın der.
oğlu ,evet baba iyi para ne farkedekerki yatsam değişen bişey olmaz der.
Baba en küçük oğluna derki bak oğlum para için 2 orospu ve bir ipneyle bile yaşamak zorunda kalabilirsin der. :D
-
Aney Karıya bak be. :)
Hakikatende O Enteresan Böceği yedi, Aney Ben Buradan Mide Spazmı Geçirdim. Şok oldum.
-
OHA tek kelimeyle oha! vay be karı böceği yedi. Ben olsam yapar mıyım söylemesi güç, ucunda da bi ömür boyu çalışsak alamayacağımız araba var ama hakkaten söylemesi güç . :D şartların oluşması lazım :D
-
ibnalahad bunu yazdı:
-----------------------------OHA tek kelimeyle oha! vay be karı böceği yedi. Ben olsam yapar mıyım söylemesi güç, ucunda da bi ömür boyu çalışsak alamayacağımız araba var ama hakkaten söylemesi güç . :D şartların oluşması lazım :D
-----------------------------Şartlar Oluşması Lazım Derken.?
-
yiyeni siksinler :D töbe töbe