folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Ferrari"Nin Konsept Arabalarini Bir Turk Mu Modelliyor?

Ferrari"Nin Konsept Arabalarini Bir Turk Mu Modelliyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Bir bu bir ferrrari tasarımı değil Lotus'un editlenip Ferrrari simgeleri yerleştirilmiş halidir !

İki, Sen önce sitenin adına bak ne laka ferrari tasarımlarıyla a.Q bildiğin wallpaper paylaşım sitelerinden :D Ulan bende bişe sandım a.q :D

www.desktopmachine.com

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Al hoca oku, Ferrari'nin haberi olmadan bi s*kim yapamaz kimse, onlarin yardimiyla uretilmis dio :D

http://www.seriouswheels.com/cars/top-2007-Ferrari-Dino-Concept-Design-by-Ugur-Sahin.htm

AHA BURDA DIO

from Ugur Sahin) Presenting (Turkcesi sunmak :D) Ferrari Dino Concept Design;

Ferrari Dino Concept design is the modernized version of the successful Ferrari Dino produced (TURKCESI YAPMAK :D) by Ferrari.

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Yok anam adam tutturmuş tasarımda tasarım :D Al oku diye verdiği adreste ferrraiyle bir bağlantısı olsa bilmediğin halde neden bu kadar eminmiş gibi konusuyosun hoca onu anlamıyorum ??? Kime ne ispat etmeye çalışıyon sana diyoz ki bu iki sitede wallpaper paylaşım sitesidir a.Q ikincisinde sadece arabalar olabilir yani bunun türkçesi güzel kardeşim ben bi resim çizerim altına adımı yazıp yollarım olur biter ne alakası var ferrari tasarlamakla a.Q ferrainin haberi olmadan bişey yapamazmışsın pehhhhhh şimdi sana inat açıcam ps'i çizecem bi araba üzerine de logosunu basıcam o olacak ama uğraşmaya değmez adam hobi olarak yapmış bunu verdiğin adresler ancak bunu ispatlar resmi bi tasarım falan da değil özgün bir tasarımda değil dediğim gibi lotus un editlenmiş hali google da bi lotus Eclipse die arattır sonra gel böyle iddialarda bulun !

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 2225 Toplam Mesaj: 14