Ferrari"Nin Konsept Arabalarini Bir Turk Mu Modelliyor?
-
Bir bu bir ferrrari tasarımı değil Lotus'un editlenip Ferrrari simgeleri yerleştirilmiş halidir !
İki, Sen önce sitenin adına bak ne laka ferrari tasarımlarıyla a.Q bildiğin wallpaper paylaşım sitelerinden :D Ulan bende bişe sandım a.q :D
www.desktopmachine.com -
Al hoca oku, Ferrari'nin haberi olmadan bi s*kim yapamaz kimse, onlarin yardimiyla uretilmis dio :D
http://www.seriouswheels.com/cars/top-2007-Ferrari-Dino-Concept-Design-by-Ugur-Sahin.htm
AHA BURDA DIO
from Ugur Sahin) Presenting (Turkcesi sunmak :D) Ferrari Dino Concept Design;
Ferrari Dino Concept design is the modernized version of the successful Ferrari Dino produced (TURKCESI YAPMAK :D) by Ferrari. -
Yok anam adam tutturmuş tasarımda tasarım :D Al oku diye verdiği adreste ferrraiyle bir bağlantısı olsa bilmediğin halde neden bu kadar eminmiş gibi konusuyosun hoca onu anlamıyorum ??? Kime ne ispat etmeye çalışıyon sana diyoz ki bu iki sitede wallpaper paylaşım sitesidir a.Q ikincisinde sadece arabalar olabilir yani bunun türkçesi güzel kardeşim ben bi resim çizerim altına adımı yazıp yollarım olur biter ne alakası var ferrari tasarlamakla a.Q ferrainin haberi olmadan bişey yapamazmışsın pehhhhhh şimdi sana inat açıcam ps'i çizecem bi araba üzerine de logosunu basıcam o olacak ama uğraşmaya değmez adam hobi olarak yapmış bunu verdiğin adresler ancak bunu ispatlar resmi bi tasarım falan da değil özgün bir tasarımda değil dediğim gibi lotus un editlenmiş hali google da bi lotus Eclipse die arattır sonra gel böyle iddialarda bulun !
Toplam Hit: 2225 Toplam Mesaj: 14