Fesfuku Kapattırmak ?
-
Arkadaslar biraz önce bi konuda yüksek derecede anti-fesfukcular gördüm.
youtube nie kapatıldı ? M.Kemal ATATÜRK'e hakaret içeren videolar bulundurduğu için.
Peki fesfukta yokmu ? Var.Hmde dolu.Grup video vs.Sikayet etseniz bile fesfuk yönetimine sikayet etseniz bile galeye aldıkları yok.diyorumki bu grupları tesbit edip bi liste hazırlasak daha sora bu arkadaşlara şikayet etsek (http://www.tib.gov.tr | http://www.ihbarweb.org.tr ) fesfuk Tr'den erişime kapanır :d
neden mii kapansın ?
milletin işi gücü yok zamanını orda geçiriyor.ark listemde 156 kisi var.en az 15-20 kişi sürekli online .
tamam bundan banane ama bizim işleri baltalıyo abi xD
-
Facebook'un kapanması bunların yapılmasını engellemez, biri kapanır diğeri açılır.
Tüm bunlar facebook'tan değil, insanların bu tür siteleri farklı amaçlar için kullanmasından kaynaklanıyor.
-
internette sansüre hayır!
-
her hangi bir grup video paylaşılırken yetkililer onay versin. ne bu amq video sitesimi ?
-
Doğal bişi normal karşılıyorum xD
-
kkkcakmak bunu yazdı:
-----------------------------Doğal bişi normal karşılıyorum xD
-----------------------------
neden acaba yaşadığın yerin adı amed mi sanıyorsun? -
Aslında iyi bir düşünce.. Bu arada diğer konuyu ben açmıştım :D
-
böyle adamlar olduğu sürece bu ülkede youtube da kapanır internete de komple yasak gelir.
el alem en ufak yasakta ortalığı inletiyor bizimkiler hala yasak istiyor. fazla size demokrasi internet özgürlük falan.
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
internette sansüre hayır!
-----------------------------tabiki hayır ama bu istisna olsun (!)
-
n2 bunu yazdı:
-----------------------------böyle adamlar olduğu sürece bu ülkede youtube da kapanır internete de komple yasak gelir.
el alem en ufak yasakta ortalığı inletiyor bizimkiler hala yasak istiyor. fazla size demokrasi internet özgürlük falan.
-----------------------------böyle adamlar derken ?.
@snnyk
işte onn gbi bişey :)
-
Bu site kapanacaksa sansüre varım arkadaş.