Fetch.İo | Rapidshare Megaupload Hotfile Netload Filesonic Easy-Share
-
Abdullah inen dosyaları bulamıyorum
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------
Abdullah inen dosyaları bulamıyorum
-----------------------------files bolumune baktin mi?
rar li ve zipli dosyalari part halinde bile olsa partlar tamamsa otomatik olarak cikariyor.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
hocam bu altyazı olayını nasıl çözüyoruz? altyazıyı da yanına aynı isimle indirince altyazıyı videoya ekliyor mu?
-----------------------------hocam video izlemesini hic denemedim. bi dene. ama muhtemelen olur gibime geliyor. ben siteye oradanda kendi bilgisayarima indiriyorum..
-----------------------------put.io vlcplayer ile altyazılı izleyebilmek için link veriyormuş. vlcplayer ile açıyormuşsun linki bunda da öyle birşey vardır belki?
-
teşekkürler.Sömürdüm
-
g2k bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
hocam bu altyazı olayını nasıl çözüyoruz? altyazıyı da yanına aynı isimle indirince altyazıyı videoya ekliyor mu?
-----------------------------hocam video izlemesini hic denemedim. bi dene. ama muhtemelen olur gibime geliyor. ben siteye oradanda kendi bilgisayarima indiriyorum..
-----------------------------put.io vlcplayer ile altyazılı izleyebilmek için link veriyormuş. vlcplayer ile açıyormuşsun linki bunda da öyle birşey vardır belki?
-----------------------------hocam bilmiyorum inan ki oyle online izleme hic denemedim. ben direk indirme yapiyorum :)
-
edit: tamam
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
hocam bilmiyorum inan ki oyle online izleme hic denemedim. ben direk indirme yapiyorum :)
-----------------------------yok herhalde öyle birşey. izlemek için değil de premiumsuz download yapmak için kullanışlı.
-
g2k bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
hocam bilmiyorum inan ki oyle online izleme hic denemedim. ben direk indirme yapiyorum :)
-----------------------------yok herhalde öyle birşey. izlemek için değil de premiumsuz download yapmak için kullanışlı.
-----------------------------ucretsiz hizmette olsun o kadarcik ):
-
vlc ile izleme soyle oluyor. files bolumunde video dosyasinin uzerine gelince
download share felan geliyor. download linkini kopyalayip
vlc den ag akisi ac diyip izleyebilirsiniz.
-
Süpermiş :)
umarım hep beleş kalır :D