Fetih 1453 2012 Bluray İndir ( Brrip, 1080P, 720P
-
KuZeTaR bunu yazdı
o kadarını bilemem, ama türk sinemasının gelişmesi için korsana karşı olan birisiyim.
Türk sinaması hollywood dan da öte para kazanan bir sektör olsa genede bi sik olmaz bu kafayla. -
DrKill bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdı
o kadarını bilemem, ama türk sinemasının gelişmesi için korsana karşı olan birisiyim.
Türk sinaması hollywood dan da öte para kazanan bir sektör olsa genede bi sik olmaz bu kafayla.bu filmin DVD fiyatini 9,99 tl yapsinlar korsan indirirsem namerdim.
alir arsiv yapar ileride cocuklarima izletirim.
-
DrKill bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdı
Türk sinaması hollywood dan da öte para kazanan bir sektör olsa genede bi sik olmaz bu kafayla.hollywoodda yoktan paraya çalıştırıyolar ameleri :D ama özellikle bu filmin hazırlanmasında yıllarca emek harcanmış, o kadar kişinin emeği alın teri var, yazıktır günahtır.
-
HoLyCat bunu yazdıDrKill bunu yazdıKuZeTaR bunu yazdı
Türk sinaması hollywood dan da öte para kazanan bir sektör olsa genede bi sik olmaz bu kafayla.bu filmin DVD fiyatini 9,99 tl yapsinlar korsan indirirsem namerdim.
alir arsiv yapar ileride cocuklarima izletirim.
sinemada 6liraya izledim, belirli bi zaman sonra fiyatı düşer..
-
Türk sinemasının gelişmesi açısından bu filmleri parasıyla alıp izlemek hepimizin vatan borcudur arkadaşlar.
Hesap numaramı veriyorum izleyenler 10 ar tl çıksın şimdi
:p
-
buda düşük kalite : http://turbobit.net/download/free/lymmclebncha#
şuan indiriyorum ne çıkacağını bilmeden :D