Feysbuk Cahilleri :|
-
arkadaşlar ilk önce konunun yerini tutturdum mu bilmiyorum böyle bir konuda devrelerim yandı :|
bugün bana gelen birkaç mesaj aynı içerikte olup zamanın klasik forwardlarının özelliğini taşımaktadır, paylaşmak istedim;
Bugün, saat 14:14
Tüm Facebook kullanıcılarının dikkatine:
Facebook son zamanlarda aşırı derecede kalabalıklaştı. Birçok kullanıcı Facebook'un yavaşlamasından şikayetçi. Kayıtların gösterdiğine göre bunun sebebi çok fazla aktif olmayan kullanıcı olması. Öte yandan çok fazla yeni Facebook kullanıcısı var. Biz bu mesajı, kullanıcıların aktif olup olmadığını bulmak için çevrenize gönderiyoruz. Eğer aktif kullanıcı iseniz lütfen 15 kişiye bu mesajı kopyala+yapıştır yapın (yani gönderin diyor).
Bu mesajı 2 hafta içinde göndermeyenler, yeterli boş alan açılabilmesi için tereddütsüz silinecektir.
Eğer Facebook hâlâ çok kalabalık olursa kibarca bir parça bağış isteyeceğiz (ödemeli yapacaklar kelekler). Fakat bu mesajı tüm arkadaşlarınıza gönderdiğinizde bize kimlerin aktif kullanıcı olduğunu gösterecek ve üyeliğiniz silinmeyecektir.
Facebook kurucusu
Mark Zuckerbergartık düşünün tartışın, veya inanıp forward edin sizde millete :|
veya adminler sevmezler konuyu silerler =)
ben sadece duyurmak istedim :|
-
ashduhasd yok artık daha neler:D
-
kısaca bsg diyorlar yani harbi millette var bişey haa..oldu olacak başka dillere de fwd edelm :D
-
mark abi yapmaz öyle şey :)
-
qambler de bu mesajın aynısından atmış bulunmaktadır an itibari ile :|
cahillik diz boyu :|
-
ali bey :)
ss koyarmısnıız ?
bizde görelim bnm gönderip göndermedigimi :) :):): ):)
seni duygusal hayvan :D
-
bu mesajı 15 kişiye göndermessen facebook paralı olcak diyo yani kısaca :D facebook yazısıda mor olcak mı bari :D
fake olma ihtimali çok yüksek.Umarım bişey olurda facebook türkiyeden engellenir.
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
kısaca bsg diyorlar yani harbi millette var bişey haa..oldu olacak başka dillere de fwd edelm :D
-----------------------------ahsduhasudas :D süper hoca :D
-
saçmallığın daniskası 1 pasif user toplam kaç mb lık alan işgal edebilir tabi 1 değil bunu 1000000 yapsakta fesbuka vız geliir tırıs gider ayrıca tutulan bilgi değil erişilmeye çalışılan bilginin boyutu yavaşlamaya neden olur nese uzun lafın kısası baştan fake olduu belli insan daha iyi bir sosyal mühendislik geliştirir en azından iyi bir metin yazar inanabiliriteliği olan bunu ingilizce gönderir dimi ama sende merak eder çevirirsin tabi gönderen adresin fake olacağını bilmezsen
-
bu mail microsoft ve BM tarafından da izleniyo mu ? Gönderince hacettepede bi çocuk kanserden kurtuluo mu ??
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------bu mesajı 15 kişiye göndermessen facebook paralı olcak diyo yani kısaca :D facebook yazısıda mor olcak mı bari :D
fake olma ihtimali çok yüksek.Umarım bişey olurda facebook türkiyeden engellenir.
-----------------------------küçük de olsa doğru olma ihtimali var o zaman :O abow